Как върви с този проблем колега ,че ми е интересно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на АБС тевес
Collapse
X
-
nedialk00
продължаваме да си светим, сега отивам да си търся нов акумулатор и ще пиша как е с него; едва ли ще го купя днес, понеже ще трябва да смена реле регулаора на алтернатора че май се ебава, но първо ще видя какво напрежение ми дава алтернатора
Коментар
-
nedialk00
ти гледам си с марея, и може да си късметлия и да си с лукас ами незнам аз си взех нов акумулатор, ама промяна няма никаква, скоро време ще смъкна пак платката да мина всичко по нея с пуялника и квот стане, ако не се оправи ще търся друг
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
абе човек гледам са ти дали линкове в други теми, прочети малко специално за тоя модел всичко си е описано образцово, ей тва реле дето се вижда на снимката, то е проблема, трябва да го смениш
Коментар
-
Днес свалих електронния блок, извадих платката, смених това реле като изведох изводите и сложих друг модел реле. След като дадох на контакт всичко си дойде на мястото, минах няколко километра и изпробвах ABS-а работи коректно. Ще видим с времето проблема дали се е решил, т.е дали е бил проблема във въпросното реле. И ще пиша отново!П.С. Интересно е обаче факта, че ABS-а ми не е такъв какъвто е на другите мареи и какъвто го дава аутодатата!
Коментар
-
nedialk00
от релето е било, най-много да се скапа пак. виж колегата торнадо е писал какво реле трябва да бъде виж в темите там
Коментар
-
Колега, и на мен ми предстой такава манипулация на ABS-а. От както съм я купил моята Мареа, си свети ABS-а. Сутрин когато е студена колата лампите изгасват и като покарам малко светва отново. Също така когато е загряла колата като изключа от контакт и запаля отново изгасва и може 500 км. да не светне докато карам. Странен е проблема разбира се, но ще свалям електрониката и аз и ще пиша, че е интересно за колегите с подобен проблем.Fiat Marea 1.8 HLX
Коментар
-
nedialk00
Днес 5.12.2011 проблема отстранен, възползвах се от топлото време, и смъкнах отново абс-а отворих платката, намерих слабата връзка бяха 2, на пиновете за помпата на абс-а минах ги много добре с пуялника и вече абс-а бачка )))
Коментар
-
Добре де защо не прочетохте пресни темиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=78974Тевеса и Лукаса са различни!Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
nedialk00
ази тема беше специално за гадното АТЕ което няма реле което да се смени, проблема се решава с намиране на слабата спойка и нейното възстановяване, след 2-3 месеца се оправих най-накрая
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар