ДЕДРАТА Е 257 ММ 2.16 2 НО ЖЕНТ.100 ММ Е НА АПАРАТА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ОТ КУПЕ НА ДЕДРА 284 ММ АПАРАТ И ДИСК ДЕДРАТА 257
Collapse
X
-
Аз правих тази интервенция на моя кош (Мареа ТД75), трябват ти шенкелите, апаратите и дисковете от Купе. Всичко пасва без никакво преправяне. Ефекта от гимнастиката е строго положителен п.п не знам, обаче, дали на Дедъра и на Мара, предното окачване и рейката, са 1:1...'99 FIAT Marea Weekend TD75
Коментар
-
За дедра нещата са малк опо-сложни. Трябват ти шенкели с дискове и апарати от дедра 2.0 турбо, дедра интеграле, или типо 2.0 16V. Аз го ядох дебело заради тази интервенция, и накрая се отказах. Да се намерят такива части се оказа мега трудно. Ако си те занимава, в другия форум на ЛС съм ти писал какво може да се направи с тези части, които имам аз."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
За дедра специално това са частите, за съжаление Ако не бяха, досега да съм вече с 284мм дискове. Евентуално ако апаратите станат на оригиналните шенкели, тогава вече проблем няма да има. Но всъщност, за колегата може и от друго модели да станат. На мен ми трябваше да конвъртна дедрата от подписа, и за нея са въпросните модели. Нека да провери по-добре, може и да съм в грешка."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
спирачки на дедра.
колата е дедра 2.16 в комби с 257мм предните накладки са бразилска с.ма.понеже шенкела е за дебелите болтове за лула 19мм а не 17мм монтирах за проба диск от купе 2.16 на 284 и апарати ате 54 пак от купе ;2.4; 5. 20 и тн.всичко се завива спокойно.дисковете на купето отвътре са 26.4 мм дълбоки и само те стават.от 2.4 и 5.20 са 4мм по дълбоки и при монтаж опират в супорта на апарата.вече имам апарати и почти нови накл. и остават само дисковете от купе 2.16в.шенкела на купе 2.16 и дедра 2.16в е еднакъв и има една видима пъпка на горния край при захвата с макферс.това е който не вярва да проба .
Коментар
-
Абе май верно телеграфът е зле. Дай някакъв превод, та да разберем какво пише? Например:Какво е "дедра 2.16 в комби с 257мм предните накладки са бразилска с.ма"?Какво значи "шенкела е за дебелите болтове за лула 19мм а не 17мм"Какво е "купе 2.16"??Какво означава "монтирах за проба диск от купе 2.16 на 284 и апарати ате 54 пак от купе"?Какво означава числото 2.4, отделено в самостоятелно изречение? Какво значи "5. 20 и тн.всичко се завива спокойно."?Никът ти сигурно е трябвало да бъде katerina pavlova, ама с тоя телеграф.... Имам и други въпроси, но ако може първо тези да изясним?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар