Здравейте колеги искам да си купя спортно окачване за пунто мк1 ново или втора употреба.Също така се интересувам от пунто мк2 дали окачването ще стане на мк1 защото е много по-евтино ново.Другото което ме интересува също е ако сменя амортесиорите със стандартни и срежа пружините ще има ли ефект.Благодаря предварително поздравииии )))))))))))))) Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортно окачване за фиат пунто мк1 проблем
Collapse
X
-
Sev написа:рязането на пружини е безмисленоидеята на спортното окачване е колата да е по-стабилна, при сравнително запазване на возията на автомобилапробвай с пружини и ако не си доволен добави и амортисьорино ако ги купуваш нови ще ти излязат на 1/2 от цената на колата
Коментар
-
кола
Търси маслени С рязане ще е същото както си е било само ще е по ниско ама като са обикновени пружините-рязяни може и да не е стане толкова ниско щото амортисьорите ще ти надигат спортните са повече навивки ама по на гъсто има дори и спортни амортисьори ама са скъпи И трябва да свикнеш на дупките и умрелите полицай -бабуните аз преди имаш спортно окачване и по завоите бях пръв нямаше проблем по магистралата също като легне колата и е тя ама тук по София само проблеми
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Търси маслени С рязане ще е същото както си е било само ще е по ниско ама като са обикновени пружините-рязяни може и да не е стане толкова ниско щото амортисьорите ще ти надигат спортните са повече навивки ама по на гъсто има дори и спортни амортисьори ама са скъпи И трябва да свикнеш на дупките и умрелите полицай -бабуните аз преди имаш спортно окачване и по завоите бях пръв нямаше проблем по магистралата също като легне колата и е тя ама тук по София само проблеми
Коментар
-
кола
нещо такова или от внос или от някоя морга http://eftini.com/sportno-okachvane-...h=12_1936_1944
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар