Колеги интересуваме имали някакава танкост при развитането на тръбичките от спирачната помпа с цел да я подменя с нова ? Пробвам с обикновен ключ пасва 11 , обаче като напъна и поддават и почват да се охождат гаиките и ме шубе дане ги преебъ. Имали някаква танкънкост как се развиват без да ги нараня много ? Punto mk1 96 1.1 55hp
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се развиват тръбичките на Спирачна помпа ?
Collapse
X
-
Re: Как се развиват тръбичките на Спирачна помпа ?
Fiat_Punto11 написа:Колеги интересуваме имали някакава танкост при развитането на тръбичките от спирачната помпа с цел да я подменя с нова ? Пробвам с обикновен ключ пасва 11 , обаче като напъна и поддават и почват да се охождат гаиките и ме шубе дане ги преебъ. Имали някаква танкънкост как се развиват без да ги нараня много ? Punto mk1 96 1.1 55hp
Коментар
-
Ми незнам аз са опраих с чираците , без много поражения , въпроса е сега да кажете как по - добре се обезвъздушава системата ... Начи при мене какво се получи като се втърди педала първо изпуснахме предня дясна гума , педала слезе до половината , после като се разви предна лява педала слиза до края .. после обратното ... и така със задните ... Вие как процедирате? Искам да ги наточа да държат много да галя педала>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ogi28b написа:Ние обикновено започваме от задните, и по-точно от тази, която е по-далеч от помпата, вероятно дясната.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар