Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с предно дясно колело на Пунто мк1

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с предно дясно колело на Пунто мк1

    Здравейте колеги преди няколко месеца сменях дискове,накладки и къси накраиници,преди това от време на време се чуваше нещо каточели тампон тропа отпред в дясно,но от както смених всичко това звукът почна да се усилва и по често да се появява!Откарах колата на майстора да провери дали няма и някои тампон за смяна че нааправо и него да сменя той 30 мин. я гледа караме да тръгвам да спирам дигах ръчната напъвахме я и нищо каза че на колата сички тампони са си добре и да си я карам без да се притеснявам!Обаче вече тропането се усили на дупка (било то малка) и забележих че при рязко тръгване или по рязко спиреане пак се чува тропане което ме притеснява!Дайте съвет какво може да е та горе долу да го ориентирам като му я откарам!п.п. скоро смених джантите с алуминиеви ако има няакво значение

    #2
    Вътрешни каренца евентуално, прецакан тампон на макферсона. Причуква ли ти между скоростите на малки обороти или при по рязко изпуснат съединител?
    CSI in the CAR !!!
    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.


    ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

    Коментар


      #3
      ми не съм забелязъл да има почукване м/у скоростите нито при фатката със съединитела,единствено на дупка или като напъна да тръгна изненагорно или бързо.....................много гадно и дразнещо тропане всеедно гумата ше изпадне.

      Коментар


        #4
        но не секи път се появява,почна от рядко и сега е по често но не постоянно

        Коментар

        Working...
        X