Колеги,някой от вас има ли впечатления от спирачни дискове Делфи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни дискове Делфи.
Collapse
X
-
На предишната си кола Пежо 405 бях сложил дискове и накладки Делфи и не останах очарован - много пари за нищо - свиреха при спиране, а за 2/3 от износването на накладките дисковете загубиха близо милиметър за около 20 000 км струва ми се ненормално. А и с дискове на други фирми и накладки такъв проблем не съм имал. Ако те интересува може да проверя на каква цена мога да ти намеря нови дискове само ми кажи какви са твоите- плътни или вентилирани и какъв диаметър
-
peho написа:Вече взех тези и дори ги монтирах,а накладките ми са Симер.Размера на дисковете е 257мм,невентилирани са.Като ги покарам ще разбера как са.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
peho написа:Добре тогава кажете нещо което е качествено.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Текстар си е марка само цената им да не беше толкова солена. Имам чуството че в всеки град се предлагат различни марки накладки тая марка СИмер не съм я чувал. Ако ви нашиша какво се предлага в Търново сигурно някои от тях и вие няма да сте ги чували. При мен удобното е че поне мога да опитвам с различни марки и да подбирам най доброто отношение качество и цена.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар