Колега, сложи едни предни дискове 284мм и пак ще си говорим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Надеждни ли са спирачките на вашият автомобил ?
Collapse
X
-
liverpool235 написа:Dido_Lyubenov написа:liverpool235 написа:Гласувах с НЕ,защото има какво да се желае от спирачките на Фиат като цяло.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Горното мнение за ръчната е крайно погрешно и изобщо е погрешно за дисковите спирачки отзад. Ако беше както Итан твърди, то поради що на купетата и големите мотори на Браво/Мареа е същия диск отзад? Да не говорим, че същите апарати се ползват и в други марки автомобили - не модели, а марки.Аз лично ръчна си имам на дисковете, за другите колеги - незнам.
Коментар
-
Airfan написа:Горното мнение за ръчната е крайно погрешно и изобщо е погрешно за дисковите спирачки отзад. Ако беше както Итан твърди, то поради що на купетата и големите мотори на Браво/Мареа е същия диск отзад? Да не говорим, че същите апарати се ползват и в други марки автомобили - не модели, а марки.Аз лично ръчна си имам на дисковете, за другите колеги - незнам.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
itan75 написа:liverpool235 написа:Dido_Lyubenov написа:liverpool235 написа:Гласувах с НЕ,защото има какво да се желае от спирачките на Фиат като цяло.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Тогава остава практическия тест.Вземам от аверчето дето му продадох Фиат-а и с някой,който много му държи ръчната с дискови спирачки се нареждаме един до друг и на колкото км/ч кажете опъваме ръчните.За да избегнем разликата в гумите и тях ще си сменим.После така и със крачната спирачка.10 от 10 опита за да е меродавно.Накрая,който победи взема колата на другия и я засилва в блатото.Справедливо ли е така?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Тогава остава практическия тест.Вземам от аверчето дето му продадох Фиат-а и с някой,който много му държи ръчната с дискови спирачки се нареждаме един до друг и на колкото км/ч кажете опъваме ръчните.За да избегнем разликата в гумите и тях ще си сменим.После така и със крачната спирачка.10 от 10 опита за да е меродавно.Накрая,който победи взема колата на другия и я засилва в блатото.Справедливо ли е така?Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
itan75 написа:Тогава остава практическия тест.Вземам от аверчето дето му продадох Фиат-а и с някой,който много му държи ръчната с дискови спирачки се нареждаме един до друг и на колкото км/ч кажете опъваме ръчните.За да избегнем разликата в гумите и тях ще си сменим.После така и със крачната спирачка.10 от 10 опита за да е меродавно.Накрая,който победи взема колата на другия и я засилва в блатото.Справедливо ли е така?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:itan75 написа:Тогава остава практическия тест.Вземам от аверчето дето му продадох Фиат-а и с някой,който много му държи ръчната с дискови спирачки се нареждаме един до друг и на колкото км/ч кажете опъваме ръчните.За да избегнем разликата в гумите и тях ще си сменим.После така и със крачната спирачка.10 от 10 опита за да е меродавно.Накрая,който победи взема колата на другия и я засилва в блатото.Справедливо ли е така?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Replay написа:В началото с интерес следях темата , ама тука накрая големи глупости се изписаха , голямо мерене стана - тип абе фиата е със зле спирачки ама моя е най-хубав!EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
На мен не ми става ясно от последните няколко поста - защо няма нито един автомобил с барабанни спирачки отпред. Не съм се замислял по въпроса. Защо тежките и мощни коли не са с барабанни спирачки отзад? За моите спирачки - смятам, че са надеждни. Ако не мислех така - просто ще направя всичко възможно да променя нещата. Затова ми се струва много странно, че има хора, които не са сигурни в спирачките си, но все пак си карат колите.
Коментар
-
ogi28b написа:На мен не ми става ясно от последните няколко поста - защо няма нито един автомобил с барабанни спирачки отпред. Не съм се замислял по въпроса. Защо тежките и мощни коли не са с барабанни спирачки отзад? За моите спирачки - смятам, че са надеждни. Ако не мислех така - просто ще направя всичко възможно да променя нещата. Затова ми се струва много странно, че има хора, които не са сигурни в спирачките си, но все пак си карат колите.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар