Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Надеждни ли са спирачките на вашият автомобил ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На Фиат Стило са супер спирачките с тези 4 диска ,които хич не са малки , спира супер добре.
    FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

При пунто ГТ със състезателна спирачна течност MOTUL RBF600, предни и задни накладки EBC Greenstuff UK, предни и задни нарязани дискове и сменени всички маркучи със състезателни Goodridge и колата спира доволно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

аз имам Мареа 19.03. 1998г. взел съм я на 06.Юли 2009г. до този момент не съм сменил нахладки или задни челюсти и такива неща ..доволен съм от спирачките спира си колата доволно ...Е не съм я пробвал как спира при 220 км ( вдигал съм ги на магистралата от Пловдив до Ст. Загора) но при нормално каране си спира пре доволно ..а и не съм забелязал ( оня ден я гледах) да има някакви по - фрапиращи изгнивания на тръбичките ..не повече от другите коли ...така , че мисля, че колегата просто е нямал късмет
        "НИКОГА НЕ ОТРИЧАЙ ЛЕГЕНДИТЕ , КОЙТО СЕ НОСЯТ ЗА ТЕБ"
        ПАОЛО КУЕЛЬО

Коментар

хехе, да кажеш да съм нямал късмет с 1 фиат, ама те 4. Мисля си, че не знаете къде да гледате, ако гледате отпред при помпата няма да има изгнило много ясно... А бравото ми е от Ит, няма грам ръждичка никъде, освен по спир тръбички
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз гласувах с да, защото съм доволен от спирането на Марийка, и си поддържам машинката в изправност. Не съм карал всички марки автомобили, но от тия които съм, ФИАТ мареа с ABS спира най-добре и досега не ми е правил номера.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Гласувах с НЕ.Не че не спира, но винаги може още.Ще си променя вота на Да, като изтъркам зимните гуми и мина на 305мм диск, че искат минимум 16"
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мареата има страхотни спирачки!Сравнявайки я с Типото, което беше с 4-ри дискови спирачки, кантар за разпределение на услието на задния мост....Мареата спира в пъти по-добре. Като и постопля накладките и набия спирачки може да излети човек през предния прозорец
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Гласувах с НЕ,защото има какво да се желае от спирачките на Фиат като цяло.
                  Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
                    Говори за твоя FIAT . За моя аз казах и фсеки да си каже за неговия.
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Без грешка са спирачките! Четири дискови са си четири дискови. Ако понатисна по-рязко и ще захапя волана. ...а пътниците искат да излязат през предното стъкло. Това без ейбиес! Нямам забележка. Шестица са спирачките!

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                        liverpool235 написа:
                        Говори за твоя FIAT . За моя аз казах и фсеки да си каже за неговия.
                        Качвал съм се на доста Фиати (подържани) и на тази база права този извод!Като цяло Браво/Брава с барабан отзад са скръб,каквото и да му слагаш..
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

С какви коли правиш сравние ? С Ламборгини ?

Коментар

да

гласувах с ДА защото може темпрата да е стара с задни барабани но,като ги натисна ловат перфектно всички колела се влачат казвам го защото съм виждал коли с задни спирачки барабани който немогат да завлачат задните .. и на стария Опел му сменявах задни накладки цилиндарче спирачна течност ,обезвъздушаване и пак неискаха да спират хубавко отзад..
                            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                              С какви коли правиш сравние ? С Ламборгини ?
                              именно. аз съм с барабани отзад и машината си кове, даже и да се плъзне, не поднася наникъде а си стои в пътя. мисля, че моята брава е с много прецизна спирачна система и не ми изглежда смислено да е някакъв уникат.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

И мойта е с барабани на задните и дискови на предните, с ABS на четирите колела и нямам абсолютно никакви оплаквания за четирите години откакто я имам тази Мареа. Съветвам колегите на които не им работят добре спирачките, да вземат да си ги оправят

Коментар

Working...
                                X