Здравейте, отскоро имам Типо, 1.4 карб, 90та година . Естествено тръгнахме да сменяваме накладките и се оказа че липсват двете планки (пластинки), които държат накладките разпънати навън към барабана Намират се под пружинката и седят хоризонтално.Майстора каза че накладките не се разпъват навън достатъчно, затова ми потъва педала и не може да се натегне ръчната Има ли някой идея откъде мога да си купя тези неща? Или ако някой има да ми продаде?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Липсващи планки на барабаните
Collapse
X
-
И при мен ги няма. Ръчната ми я регулираха, но ми обясниха, че заради липсата на тия джаджи ще се налага с постепенното износване на накладките (на тия не им ли викаха челюсти) да се регулира пак. Ако някой намери такава въпросната част - би ли могъл да я снима и да я сложи тук. Благодаря.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
pugsy написа:да не е това с гайката където се върти и разтяга накладкитеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
и аз нямам
Незнам на кого му пречат тези регулаторчета защото и на моята Темпра едното го няма и естествено едното колело неспира.И аз си намерих комплекта пружинки нови но тези регулаторчета ги няма в нито един магазин Бургас.Ако може някой да помага от къде да си купя.Благодаря предварително.Без аварийна новата 2007г.Fiat Tempra Virtual
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар