Забелязах че спирачките ми понякога са по силни понякога по слаби.Сменил съм предните накладки .Какво още да сменя задни или спирачна помпа.Колата е 97 година и не е сменяна помпа до сега.Какви са симптомите ако помпата си е отишла.Бпагодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спирачки брава 1.4
Collapse
X
-
1 може да има въздух в системата 2 улягат накладките3 менте накладки4 ако имаш ръчна значи накладките отзад са добре ако не нови накладки и отзад5 виж дисковете в какво състояние са ( да не са прегрявани#сини#,да не са неравномерно износени ) ако да смени ги и след около 100-тина км. всичко ще си дойде на мястото.успехFiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
-
Re: спирачки брава 1.4
valeri.conchev написа:Забелязах че спирачките ми понякога са по силни понякога по слаби.Сменил съм предните накладки .Какво още да сменя задни или спирачна помпа.Колата е 97 година и не е сменяна помпа до сега.Какви са симптомите ако помпата си е отишла.Бпагодаря.
Коментар
-
Здравейте имам въпрос по темата.,за фият брава 1.8.Задна лява гума спирачката е мн слаба на валяци изобщо не спира. Предния преглед открих това, смених челюсти цилиндърчрта настройваха я. Сега на прегледа същата работа.Въпроса ми е,дали е възможна някаква настройка? С ръчната е по същия начин.
Коментар
-
Mihail4o написа: Преглед на мнениетоЗдравейте имам въпрос по темата.,за фият брава 1.8.Задна лява гума спирачката е мн слаба на валяци изобщо не спира. Предния преглед открих това, смених челюсти цилиндърчрта настройваха я. Сега на прегледа същата работа.Въпроса ми е,дали е възможна някаква настройка? С ръчната е по същия начин.
Коментар
-
Mihail4o написа: Преглед на мнениетоЗдравейте имам въпрос по темата.,за фият брава 1.8.Задна лява гума спирачката е мн слаба на валяци изобщо не спира. Предния преглед открих това, смених челюсти цилиндърчрта настройваха я. Сега на прегледа същата работа.Въпроса ми е,дали е възможна някаква настройка? С ръчната е по същия начин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар