Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с абс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

едва ли е в настройките на порта. даже и при никви настройки при мен се свързва. просто после почти веднага те изхвърля.а лампата светва ли, че е захранен кабела, като му дадеш + и маса?иначе няма какво друго - това е. пробвай да му дадеш маса от някъде другаде и провери и двете дупки на буксата.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

светва; ама като дам ТЕСТ от ФЕС-а и ми дава някакви 200 мили секудни лаг.

Коментар

ми не знам. освен да ми дадеш някакъв е-мейл да ти пратя по-стара версия и да пробваш с нея. ще ти пратя и драйверите, макар че едва ли проблема е в тях.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Здравейте колеги!Преди няколко дни и моят АБС (ТЕВЕС МК20) започна да си прави "гаргара" с мен .... ту светне .... ту изгасне .... но с помоща на тази тема ... малко ровичкане от моя страна за да си обновя софтуера от ver.2(кракната) на ver.3.2(free) ... ми отне точно 1 мин. да разбера че преден ляв датчик дава грешка .... засега нямам време за ремонти ... но когато имам развитие по въпроса ще пиша в тази тема. !!!!!Късмет в диагностицирането на колегите с подобни проблеми.
          AUDI 1.8 20V TURBO
          ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

моя спря да свети вече , но така и неможах да се свържа с абс-а не ми отркива интерфейса компютъра ми и това е,

Коментар

От този датчик на АБС-а ли взема инфо компютърът за изминатите километри или си има друг датчик???
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp
              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

не, на скоростната кутия е тоя от дет зима инфо за минатите километри

Коментар

И аз мах проблем с ABS-a (Светваха лампите на ABS и ръчна когато си поискат) колата е Браво 1,6 99 година с магнитните датчици. Проблема се оказа толкова банале поне според мен че не знам от година и половина след намесата ми не съм имал проблеми. Намесата беше почистване и затягане на кабелните обувки, които са към + на АБ.

Коментар

Working...
                  X