едва ли е в настройките на порта. даже и при никви настройки при мен се свързва. просто после почти веднага те изхвърля.а лампата светва ли, че е захранен кабела, като му дадеш + и маса?иначе няма какво друго - това е. пробвай да му дадеш маса от някъде другаде и провери и двете дупки на буксата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с абс
Collapse
X
-
nedialk00
-
Здравейте колеги!Преди няколко дни и моят АБС (ТЕВЕС МК20) започна да си прави "гаргара" с мен .... ту светне .... ту изгасне .... но с помоща на тази тема ... малко ровичкане от моя страна за да си обновя софтуера от ver.2(кракната) на ver.3.2(free) ... ми отне точно 1 мин. да разбера че преден ляв датчик дава грешка .... засега нямам време за ремонти ... но когато имам развитие по въпроса ще пиша в тази тема. !!!!!Късмет в диагностицирането на колегите с подобни проблеми.AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
nedialk00
моя спря да свети вече , но така и неможах да се свържа с абс-а не ми отркива интерфейса компютъра ми и това е,
Коментар
-
nedialk00
-
И аз мах проблем с ABS-a (Светваха лампите на ABS и ръчна когато си поискат) колата е Браво 1,6 99 година с магнитните датчици. Проблема се оказа толкова банале поне според мен че не знам от година и половина след намесата ми не съм имал проблеми. Намесата беше почистване и затягане на кабелните обувки, които са към + на АБ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар