Трябва да си сменям задните накладки, но във всеки магазин ми казват че излизали няколко вида и трябва да им занеса старата накладка.Във интернет ми излизат за фиат браво тд100 само един вид накладки с размер 203х39 не е ли достатъчна тази информация?Нямам възможност първо да сваля накладките и после да търсяпо магазините какво остава пък да чакам няколко дена да ги доставят.Има ли вариянт да разбера точно с какви накладки съм отзад?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера с какви накладки съм отзад?
Collapse
X
-
Проблема идва в двете системи използвани във производството на колите, едната система се казва Бендикс, а другата е Лукас, освен във отворите за закрепяне се различават и във тресчотките, които натягат накладките към барабана /само регулиращият механизъм/Аз съм със Пунто и в епера ми излиза само система Бендикс, но на старите ми наклатки си пишеше Лукас и ми се наложи демонтаж ходене до магазина и след това монтаж на накладките, за по сигурно...
Коментар
-
seninkn написа:Проблема идва в двете системи използвани във производството на колите, едната система се казва Бендикс, а другата е Лукас, освен във отворите за закрепяне се различават и във тресчотките, които натягат накладките към барабана /само регулиращият механизъм/Аз съм със Пунто и в епера ми излиза само система Бендикс, но на старите ми наклатки си пишеше Лукас и ми се наложи демонтаж ходене до магазина и след това монтаж на накладките, за по сигурно...Fiat Bravo TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар