Здравейте, От скоро съм във Форумът и се надявам за съвет от някой по-опитен колега.Купих си Браво 1.9 турбо дизел. Задните му колела обаче са малко разкрчени и не знам какъв е проблемът.Дайте ми съвет как да го оправя и колко ще ми струва. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разкрачен заден мост на Браво
Collapse
X
-
Другия вариант е мост от кола на части. Мостове се продават от 60 до 100 лв. Подменя се лесно.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
gosheto84 написа:Имам съшия проблем ............комплект ще оправи нещата,как мога да разбера това и кое е по добрия вариант комплект или мост.....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
tomny написа:Виж тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45841
Коментар
-
демонтаж на болт заден носач
kluchar написа:Като първо се сещам лагери с балта№10 на носача Продава се ремонтен комплект трябва да се развие 2 болта- не се сваля моста
Коментар
-
Re: демонтаж на болт заден носач
dido79 написа:kluchar написа:Като първо се сещам лагери с балта№10 на носача Продава се ремонтен комплект трябва да се развие 2 болта- не се сваля мостаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Колега този болт мисля, че не опира изобщо в леглото на лагера.От снимките на ремонтния комплект съдя, че болта влиза в метална тръбичка(втулка) и в двата и края има място за набиване на вътрешните черупки на лагера т.е болта ще е клеясал по цялата дължина на тази тръба...да не се радвам много за развитата гайка
Коментар
-
В повечето случаи се върти заедно с "тръбичката" и решението е ъглошлаиф с тънък диск Има и случаи когато просто отвиваш гаиката и тои излиза ама...... са доста малък процент. За мост 2-ра употреба си помислете тои на колко години и км е и на колко години и км е вашия и след колко време / км ще сте пак в същата ситуация!
Коментар
-
eh4ev07 написа:В повечето случаи се върти заедно с "тръбичката" и решението е ъглошлаиф с тънък диск Има и случаи когато просто отвиваш гаиката и тои излиза ама...... са доста малък процент. За мост 2-ра употреба си помислете тои на колко години и км е и на колко години и км е вашия и след колко време / км ще сте пак в същата ситуация!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар