Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискове и накладки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дискове и накладки

Здравейте, колеги! Дойде време да сменям дискове и накладки и сега се чудя каква марка да сложа. Някой може ли да помогне със съвет, тъй като слушам за много ментета и ми се иска да ги избегна. Колата е Браво 1.6 `99 г. Дисковете са със размер 257мм, ако не се лъжа. Знам, че със спирачки компромис не се прави, но все пък бюджета ми е около 160 - 170 лв. Мисля, че за тези пари може да се намери нещо сносно. Благодаря предварително на отзовалите се
    Fiat Bravo 1.6 16V '99
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    ------------------------------------------------------------
    Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Remsa комплект, дискове плюс накладки. Не знам вече кой чифт купувам, но оплаквания няма, нито от мен нито от други потребители.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Последно сложих накладки ’’Simer’’. Италиански ги водят. Доволен съм и то доста а и цените са прилични.

Коментар

А някой има ли впечатление от марката MAF?
        Fiat Bravo 1.6 16V '99

Коментар

remsa, комплекта ми излезе 130 лв накладки + дискове

Коментар

Ако идеята е всеки да си каже с какво кара - ще чуеш всички видове марки на пазара, но щом искаш съвет - накладки Ате, или Феродо от тея специалната серия, червени май се водеха. Дискове Брембо или Ате. Абе звънни в Манимпекс, те са вносители. Вписваш се в бюджета.

Коментар

ogi28b написа:
              Ако идеята е всеки да си каже с какво кара - ще чуеш всички видове марки на пазара, но щом искаш съвет - накладки Ате, или Феродо от тея специалната серия, червени май се водеха. Дискове Брембо или Ате. Абе звънни в Манимпекс, те са вносители. Вписваш се в бюджета.
              Ок, мерси, ще им звънна да видя каквое положението
              Fiat Bravo 1.6 16V '99

Коментар

ogi28b написа:
                +1 Наистина няма по-хубави накладки от АТЕ! Стига обаче да не са менте.Като работих навремето в някои фирми за авточасти,можех да вземам някои накладки и да пробвам.От един състезател навремето чух репликата-"По-добре колата да върви без двигател отколкото без спирачки .Пробвал съм следните накладки-Лпр,Текстар,Симер,Делфи,Феродо ФСЛ-Евтиното обаче,Ремза,Уокинг и естествено накрая се спрях на АТЕ.Лично за мен един диск и една накладка са добри,ако от около 220км/ч спреш до 0км/ч и на 10-тото спиране нито дисковете да са криви и да бият,нито накладките да са опечени и запалени или в най-лошия случай да натискаш педала на спирачката,а колата да спира едва-едва все едно си минал през река и в първите километри докато са мокри спирачките няма спиране.
                EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

T-Jet написа:
                  Не са лоши. Но аз лично нямам голяма база за сравнение, защото преди карах с permafuse a те са практически едно и също!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

ATE дискове и накладки ако искаш да сложиш нещо наистина добро и никога да не чуеш цвилене от накладките !!!ТEXTAR също са добри и почти в класа на по-горните.Говори се че дискове Zimmermann и накладки АТЕ пък било някаква брутална комбинация,но лично не съм пробвал дисковете,но накладките са наистина много добри
                    Fiat Bravo 1.9 JTD GT
                    Fiat Coupe 2.0 16V ex.
                    Fiat Ritmo 1.7D 85'' ex.

Коментар

T-Jet написа:
                      Преди месец сложих такива на Бравото. Нямам оплаквания. Не свирят при спиране :D
                      Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

Working...
                      X