Здравейте, колеги! Дойде време да сменям дискове и накладки и сега се чудя каква марка да сложа. Някой може ли да помогне със съвет, тъй като слушам за много ментета и ми се иска да ги избегна. Колата е Браво 1.6 `99 г. Дисковете са със размер 257мм, ако не се лъжа. Знам, че със спирачки компромис не се прави, но все пък бюджета ми е около 160 - 170 лв. Мисля, че за тези пари може да се намери нещо сносно. Благодаря предварително на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дискове и накладки
Collapse
X
-
ogi28b написа:Ако идеята е всеки да си каже с какво кара - ще чуеш всички видове марки на пазара, но щом искаш съвет - накладки Ате, или Феродо от тея специалната серия, червени май се водеха. Дискове Брембо или Ате. Абе звънни в Манимпекс, те са вносители. Вписваш се в бюджета.Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
ogi28b написа:Ако идеята е всеки да си каже с какво кара - ще чуеш всички видове марки на пазара, но щом искаш съвет - накладки Ате, или Феродо от тея специалната серия, червени май се водеха. Дискове Брембо или Ате. Абе звънни в Манимпекс, те са вносители. Вписваш се в бюджета.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
T-Jet написа:А някой има ли впечатление от марката MAF?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
ATE дискове и накладки ако искаш да сложиш нещо наистина добро и никога да не чуеш цвилене от накладките !!!ТEXTAR също са добри и почти в класа на по-горните.Говори се че дискове Zimmermann и накладки АТЕ пък било някаква брутална комбинация,но лично не съм пробвал дисковете,но накладките са наистина много добриFiat Bravo 1.9 JTD GT
Fiat Coupe 2.0 16V ex.
Fiat Ritmo 1.7D 85'' ex.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар