Здравейте-от известни време имам силно тракане с остър метален звук(направо си чатка нещо) като мина през неравности(те са навсякъде ,разбира се)Отварях заден барабан-всичко сякъш си е на ред-пружината е здрава в леглото си е -тампона е ок???Някакви идеи!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тракане от задно ляво колело на Брава 1.6 16
Collapse
X
-
тампона на между носача и моста провери ли го? при мен той е разбит и тропа по неравности все едно някой ударя с чук, а и долния край на гумата е малко отворенFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
-
снимка в момента нямам но намерих схема във форума. надявам се някой да не се сърди че я ползвамhttp://forum.fiat-bg.org/files/2_170_187.jpgотбелязано е с червеноможеш да го видиш като погледнеш между предната страна на гумата и калника(вижда се главата на болта)Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Коментар
-
При мен осезаемо се вижда че гумата се е разкрочила. много ще съм благодарен ако някой сподели малко инфо за това как се сменява въпросния тампон тук за да не пускам нова тема, защото не ми се занимава с майстори, а др седмица ще пътувам надалеч и ще е хубаво да го сменя преди товаFiat Bravo SX 1.4 12V
Коментар
-
Колега тука в тая тема съм обяснил. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=15 Давам ти линк защото сам капнал от работа и неми се пишеFiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
на мен ремонтния комплект ми излезе 43 лв. само майсторите имаха проблем с избиването(дайе много сериозен). болта, фтулката и гагерите бяха като заварениFiat Bravo SX 1.4 12V
Коментар
-
anttonn написа:Мистерия-и на подемник и на 5 места-нищо не се открива-като я натисна отзад за теглича и се чува тоя звук-чатка-метал в метал (гумите въобще не са разкрачени-симетрията е ок)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар