Здравейте колеги, имам фиат темпра но задницата ми е много ниска и мисля да и сложа пружини от мареA комби , някой знае ли дали ще паснат на теmпрата и дали ще стане малко по-висока ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни пружини от мареa на темпра
Collapse
X
-
Ще паснат и със сигурно ще се вдигне! Ако темпрата е седан ще се вдигне повечно, ако е комби по-малко!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Марейските пружини са със диаметър на тела 13мм,а Темпровите 12мм.Аз имах корозирала лява пружина и счупена три витки отгоре.Намерих две Темпрови пружини и като ги сложих на празна кола не устих разлика във височината,обаче отзаде като седнаха трима човека клекна на земята все едно е натоварена с три тона .Намерих си от една морга Марейска пружина със шок тампоните и работата заспа.Мисля специално за Темпра,ако се сложат Марейски пружини няма да се вдигне,но тъй като са по твърди,когато е натоварена много по-малко,ще ляга.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар