Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SIDEM , SWAG или OCAP - какво бихте избрали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitaka_71 написа:
    itan75 написа:
    u_bo написа:
    братле, само една забележка - "AKRON MALO" е италианска марка.значи все пак са те излъгали
    Е братле те всички лъжат особенно младите продавач-консултантки обучени от своите шефове да казват,че всичко е немско :D ,а де що е имало немско производство по Ферарито се е скапало.Затова и избрах МАЛО-то,защото въпреки нейните приказки,че е Дьойч,аз гледах изработката.Току-що го монтирах носача с новите тампони.Такъв зор беше че не е истина докато завия и четерите болта,но такава стегната и точна предница досега съм нямал,но може би все пак защото са чисто нови.
    При положение че си бил "шофьор-доставчик в Евро 07" трябва изобщо да не пишеш и коментираш горните си постове....Марката "AKRON MALO" е една от марките внасяни от бившият ти работодател-учудвам се че не ти е известно това-все пак ежедневно ви минават през ръцете с протоколи и прочие... ?! пп.Мало е от качественият и ценови диапазон на Би/ъ/рт!
    На шофьорите не минават протоколи с произхода на частите.Заявките се правят в торби или кашончета,ако са по-големи и се занасят до сервиз,автогара или закъдето са предназначени.Работил съм там 2007г. за около 2 месеца и оттогава явно са се променили доста неща.Явно ми е убягнало или съм забравил,че АКРОН МАЛО също се внася от Евро-то.Вчера трябваше да закарам един автобус до Айтос и през свободните 4 часа там обиколих всичките им магазини за авточасти там.Навсякъде където питах имаха МАЛО,но изработката им бе ужасяваща просто .чАст от гумата на тампона висеше навън,гайките на няколко ми се видяха накриво заварени,самата гума на тампона беше много мека и т.н.Моите МАЛО,които закупих от магазин Фокса в Бургас поне на външен вид нямаха тези недостатъци и вече седмица и половина ги карам около 600км,но нито е завлякла нанякъде предницата,нито в остър завой с много висока скорост се чувства някаква нестабилност,нито чукат,тракат,с две думи засега съм предоволен.Ако ми направят някой номер,на секундата ги вадя,тънката шайба на флексито,пърлачката с малката газова бутилка и новите тампони.Толкова се специализирах,че за няма и час свалям носача избивам старите тампони,набивам новите и слагам носача.Сега,аз имам към теб два въпроса и те са:На каква цена предлагаш тампони СВАГ и какво производство са те и другия е понеже се занимаваш с авточасти е да споделиш къде по тампона да се търси отличителния знак на производителя? Защото на менте тампоните закупени от АХМ преди три години където и да гледах нямаше щампа,а тампоните са дроб-сърма и поне за собствено душевно успокоение да си знам повече нищо да не купувам от АХМ
    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Купувах ги преди 2 години носачите за дедрата. Дори не мога да произнеса името на марката (по спомени). Ама бяха някакви световно неизявестни, турски носачи. Внесени са от фирмата вносител на АС-Метал. Ама марката... някакво дълго име беше, с жълто по плика.
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

взех Сидем, при свалянето на старите се забеляза голяма разлика в качеството на изработка - в полза на Сидем.

Коментар

u_bo написа:
          взех Сидем, при свалянето на старите се забеляза голяма разлика в качеството на изработка - в полза на Сидем.
          В какво се изразява разликата? Какви са били старите ти тампони? Може ли да снимаш и двата вида,като посочиш разликите,че един приятел иска да му сменям тампоните със Сидем,но аз нещо не съм добре настроен към тази марка
          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Working...
          X