Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със спирачките на пунто

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    проблем със спирачките на пунто

    Имам следния проблем : за да не премажа едно маче се наложи да скоча в/у спирачките , след което педала се ударви запо4на да спира по трудно ходи при маистори за смяна на саединитела и освен 4е ми смениха саединитела ми казаха че имам напишукан марку4 ок. смениха и него , след което като натисна спира4ката колата забива в ляво . смених накладките отпред но останових 4е в единия цилиндар има спирачна течност и не мога да установя на какво се далжи ако някои мойе да пиомогне ....... БЛАГОДРЯ предварително поздрави

    #2
    Ако ти дърпа на ляво вариантите са 2.1.Разбити тампони на левия носач и при спиране се получава геометрично разместване на успоредността на 2-те предни колела и затова ти дърпа.2.Държи ти само лявото.Не разбрах в кой цилиндър има сп. течност?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

    Коментар


      #3
      предно диасно

      Коментар


        #4
        Ако имаш в предвид че единия цилиндър е омаслен външно, то нещата са ясни.Сменяй и двата цилиндъра и ще си ок по 18 лв броя са мисля.Ако не е омаслен външно цилиндъра тоест не изпуска, тогава си провери предницата и тампоните.
        Fiat Punto 1,7 td
        Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

        Коментар


          #5
          Смени си също и останалите маркучи на спирачките. С течение на времето, от въздействието на спираччната течност вурху гумата на маркуча, вътршния му диаметър намалява и може да се стигне до запушване на маркуча. Това води след себе си още доста проблеми, този който описваш може да се дължи на това.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

          Коментар


            #6
            мерси за саветите мн ми помогнаха

            Коментар

            Working...
            X