Здравейте ,колеги имам тропане при преминаване през дупки отпред.Водих я на майстор , гледа я отдолу каза че всичко е здраво.Качи се при мене и той слуша после пак я гледа каза че е или тампон или амортисьор , свали амортисьора и тампона изглеждаха здрави сменихме тампона пак тропа няма разлика каза че може амортисьора да не държи нагоре не можело да се прецени .как мога да определя какво е точно ?колата е фият браво 1.4Грешен раздел - преместена. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тропане при преминаване през дупка
Collapse
X
-
zlati написа:здравей те и от мен . аз го имам сьщия проблем,при полужение че всичко сьм сменил без амортесьорите ,но те са видимо и на натиск здрави.от какво друго може да е . колата е типо 1,6Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
-
Вище и това...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=75110Fiat Punto 1,7 td
Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG
Коментар
-
Колеги имам същия проблем с Мареата давайте идеи как да се отървеме от него. Значи като я карам по павета или цепнатини по асвалта леки дупки някъде от предна дясна гума идва кофти потропване... Гледаха колата в над 6 сервиза и никой нищо не открива, според тях окачването е здраво. Едни направо ме пратиха за рециклаж на рейка, но все си мисля, че едва ли е тя. Незнам по амортисьорите и да търся проблема не ми се иска да пипат рейката при движение от волана рейката не издава никакви почуквания което е фактор за разбита рейка... Някой ако има идеи или някой от колегите ако намери решение да казва!
Коментар
-
zlati написа:мисълта ми е ,че прекaлено лесно се движат в сички посоки се едно както е разбит външният накраиник , да се движи в счки посоки много лесно.а и продалжава да сее въпреки че я карах в Диана центар на реглаж.та дали може да идва всичко от вътрешните накраиници,така да сее и да тропа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар