Колеги, от кои сте доволни ?Вчера ми направиха 2 пъти теста, това е по-добрия резултат:Оплакванията са ми, че задницата ходи където си иска в завои, при много ниски скорости. В сравнение с друго Стило на даден завой моята скорост трябва да е с 30ина км/ч по-ниска, за да не се изнесе.Като за начало ще сложа задни аморт.Разполагам с Monroe Reflex, които не е проблем да върна и да взема други.Искам най-доброто, което е на пазара ни, парите са без значение (скоро не съм го казвал това ).Иде реч за stock амортисьори.п.с. задните са сменяни с KAYABA и явно не са много стока
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo - поредната тема за избор на амортисьори.
Collapse
X
-
Виж "SACHS" като вариант.Аз съм с "оригинални" от АутоИталия, които са cofap :D .Нямам забележки към момента,но за тези пари бих взел SACHS.А тампоните на задния мост, как са ти?Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
-
Каквото и да препоръчаме като марка вече е все тая.Ето KAYABA ,марка са голяма ама явно ти си недоволен от тях.За съжаление големите производители и известни марки имат стоки с различно качество за различните пазари.Та дали лошото представяне на определени марки се дължи на ментаци или на стока произведена за определен ценови пазар е въпрос на много спорове.А и като се замислите - колкото и голяма да е една марка тя не може да произвежда всичко за всички автомобили,но тя може да продава марката си ....Ето защо моя съвет е ако имаш възможност вземи ОРИГИНАЛНИ амортесьори - едва ли ще са като тези с които е излязла от завода ,но поне ще покриват изискванията на фиат за афтърмаркет пазара.Ако ли не то поне нещо с гаранция.УспехFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
защо реши че амортисьорите не са ти в ред при тези данни от теста?или си припомни темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EE%EC%FF%ED%E0FIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
вчера те подсетих за една тема от миналата година.прегледа ли я?там казваш, че колата ти е "доста стабилна".аз си купих предни амортисьори Билщайн Б-4 и нищо не се промени.явно амортисьорите не са били за смяна.просто колата си е мека.мен ме дразни че се накланя при завой, но досега никога не съм поднесъл.а на тресачките на амортисьори изобщо не вярвам.FIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
аз проблем нямам.само съм си мислел, че имам.щях да сменя и задните но не го направих,защото нямаше очаквания от мен ефект.ти също нямаш проблем, защото пишеш че разполагаш с Монро Рефлекс.монтирай ги и ако има разлика нека си останат на колата, а ако няма разлика пак си сложи старите и карай. а монрото си го запази, казват че са добри амортисьориFIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар