Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Яко тракане в ляв завой при висока скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Яко тракане в ляв завой при висока скорост

Значи проблема е такъв,когато правя ляв завой и влязя в него с малко по висока скорост се чува яко тракане (все едно някакво желязо се е откачило и се блъска отдолу)шума според мен идва някаде отдолу под скоростната кутия,може и да греша незнам.Колата е Пунто 1.9жтдМодерирано заглавие. Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: тракане ?

vato0 написа:
    Значи проблема е такъв,когато правя ляв завой и влязя в него с малко по висока скорост се чува яко тракане (все едно някакво желязо се е откачило и се блъска отдолу)шума според мен идва някаде отдолу под скоростната кутия,може и да греша незнам.Колата е Пунто 1.9жтд
    Може да е каре...Чува се точно както го описваш...Иначе аз имах един случай ,когато нещо тракаше доста силно и то само при по-висока скорост в завой...След преглед ,каретата се оказаха здрави...АИ един ден излизам от входа и гледам предна лява джанта хваната с 3 болта... Единия го нямаше а двата други бяха започнали да се развиват...Добре ,че го видях ,че можеше сега да не пиша този пост...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Когато трака само при висока скорост е знак да не караш с такава .. докато не се счупи или не го откриеш от къде идва.

Коментар

Working...
      X