Здравейте, интересува ме дали ако си махна спирачните апарати (за да разбера от къде точно трака) след това мога да използвам същите болтове или са "специални" и трябва да си търся нови?Благодаря предварително!П.С. Колата е Типо 1.6 90г. ("двувалката")
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
болтове на спирачен апарат
Collapse
X
-
Re: болтове на спирачен апарат
Krasio написа:Здравейте, интересува ме дали ако си махна спирачните апарати (за да разбера от къде точно трака) след това мога да използвам същите болтове или са "специални" и трябва да си търся нови?Благодаря предварително!П.С. Колата е Типо 1.6 90г. ("двувалката")_______________________________________
0885261834
-
Re: болтове на спирачен апарат
Krasio написа:Здравейте, интересува ме дали ако си махна спирачните апарати (за да разбера от къде точно трака) след това мога да използвам същите болтове или са "специални" и трябва да си търся нови?Благодаря предварително!П.С. Колата е Типо 1.6 90г. ("двувалката")Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Борислав написа:напротив болтовете са "специални" те са самозатягащи се и веднъж като се отвият трябва да се поставят нови или да се подсигурят против развиване с "локтайт"това е за твоя сигурност колега, това съм го чел в "хайнес ръководството"!149 C2 046
Коментар
-
Krasio написа:Борислав написа:напротив болтовете са "специални" те са самозатягащи се и веднъж като се отвият трябва да се поставят нови или да се подсигурят против развиване с "локтайт"това е за твоя сигурност колега, това съм го чел в "хайнес ръководството"!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Между другото и на мен ми тракат спирачните апарати и много ме дразнят.Като ги оправиш пиши защо е било тракането! П.П.-Буталото се прибира с натиск.Най лесно пробвай със щанга.По принцип аз винаги така съм си ги връщал в първоначално положение.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Между другото и на мен ми тракат спирачните апарати и много ме дразнят.Като ги оправиш пиши защо е било тракането! П.П.-Буталото се прибира с натиск.Най лесно пробвай със щанга.По принцип аз винаги така съм си ги връщал в първоначално положение.149 C2 046
Коментар
-
dany boy написа:Буталата на спирачния апарат на Uno-то са яко клеясали едни казват ремонтен комплект ,други WD спрей .А ВиеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар