Здравейте колеги, имам проблем с един от болтовете, които държат джантите...прецакана е резбата на главината някакви идеи как да го оправя ... освен смяна на главината... ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Прецакана резба на болтове
Collapse
X
-
nedialk00
-
Колега , и аз имах същия проблем на старото ми типо ... както по горе каза колегата или отиди на гумаджия да ти пренавие резбата с (метчик) или си купи метчици от някоя по голяма железария мисля че тези дето ще ти свъешат работа няма да са скъпи нещо от сорта на 15-20лв. но несъм сигурен ... Това ти е единствения и най - евтин варянт... иначе да сменяш главината си е мн разправия ... УСПЕХ дано да го направишFiat Punto GT
Коментар
-
alvanovo написа:pakumba написа:и вече не им давай да завиват с гайковерта като ти сменят гумите. винаги ги карай на ръка- ако ги мързи- следващитеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
До момента, единственото място, което съм видял Аз да работят правилно с тези пистолети, е Радиал, под моста Чавдар. Настройват пистолетите винаги на ниско усилие и дозатягат на ръка. Секретите никога не ги праскат с пистолета. Но вече мое и да не е така. Трябва да се внимава.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Re: Помощ! Прецакана резба на болтове
daniel_georgiev написа:Здравейте колеги, имам проблем с един от болтовете, които държат джантите...прецакана е резбата на главината някакви идеи как да го оправя ... освен смяна на главината... ?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
И на мен на предната дясна главина така ми се замаза резбата (при развиване на болта). Прекарах я с метчик М12х1,25 - стана. Естествено, че няма първоначалната здравина, но я маркирах и сега там завивам само секретния болт много внимателно. Иначе останалите болтове си ги "пера" с гайковерта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар