Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си рециклираме носача сами?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За протокола: карам по северното околовръстно на софия - банкя-казичене. Пътя не е от най-приятните според моите разбирания
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Tornado написа:
      Ремонтира шарнирни болтове и щангиРемонтира шарнирни и кормилни болтове и щанги на леки и товарни автомобили както и алуминиеви носачи за Audi А4,А6,А8,VW Pasat,Skoda,Opel,BMW и др.ПО ОРИГИНАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ отварят се болтовете шлайфат се сферите и се слагат ремонтен размер чашки (фтулки) и се затварят (капсуловат) с оригинална машина! Цени от 6лв.10лв.15лв.на BMW 3 серия 98г.с алуминиеви носачи 2 болта на носач 1бр.носач 40лв.сменя се корпуса на предния болт за това цената е по скъпа!на BMW 3 серия след 90г.и BMW Z1-91година. и BMW Z3 1995г. със стоманени носачи с 2 болта на носач 26лв.1бр.носач .на BMW 5,6,7серия с носачи по един болт на тях 15лв.за брой! Накрайник външен 6 лв.накрайник вътрешен към рейката 10 лв.прависе нов корпус.За повече информация на GSM:0887995462 от гр.КАЗАНЛЪК СЪМ !Работя и по куриер ! Мисля ,че това е статия на майстора от Казанлък.
      Този майстор работи ли още и някакви впечатления може ли да сподели някой?
      lithrone написа:
      ... Цената в Пловдив е 30 лв. за пъровначално и по 15 за всяко следващо рециклиране, понеже шарнирът е вече разглобяем.Аз до сега не съм повтарял носач. Колата ми е на 100К км. от както рециклирам и имам два комплекта носачи на които сменям тампони често, понеже карам в стил - леко офф роуд Купувал съм носачи 2-3 пъти, преди да открия топлата вода и няма да купя нов НИКОГА повече(както и каквато и да било др. част освен консумативи, разбира се)По темата: Аз не бих се занимавал с глупости при теизи цени на услугата.
      Къде в Пловдив рециклират носачи, колега?

Коментар

Working...
      X