itan75 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си рециклираме носача сами?
Collapse
X
-
Tornado написа:itan75 написа:В Казанлък при Минчо е 15лв рециклирането и било качествено доколкото чувам от колеги тука във форума.А тук в Бургас в ТПК Металик един Живко рециклирал и ми дадоха телефона му,но като се обадих да го питам за цената и като ми обади за Марейски носач между 45 и 48лв без маншона затворих телефона,като преди това само му споменах,че нов идва със тампоните на цена около 50лв и то без отстъпка :DEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
lithrone
itan75 написа:В Казанлък при Минчо е 15лв рециклирането и било качествено доколкото чувам от колеги тука във форума.А тук в Бургас в ТПК Металик един Живко рециклирал и ми дадоха телефона му,но като се обадих да го питам за цената и като ми обади за Марейски носач между 45 и 48лв без маншона затворих телефона,като преди това само му споменах,че нов идва със тампоните на цена около 50лв и то без отстъпка :D
Коментар
-
lithrone написа:itan75 написа:В Казанлък при Минчо е 15лв рециклирането и било качествено доколкото чувам от колеги тука във форума.А тук в Бургас в ТПК Металик един Живко рециклирал и ми дадоха телефона му,но като се обадих да го питам за цената и като ми обади за Марейски носач между 45 и 48лв без маншона затворих телефона,като преди това само му споменах,че нов идва със тампоните на цена около 50лв и то без отстъпка :DEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
.
Пичова,а дали някой не знае дали в София има някой с акала си майстор,който рециклира носачи за Фиат.Вече за 5-ти пат ги сленям и все ми казват,че тези който сам взел са най-добрите и са оригинални,а немогат и 15000 км да изкарат.Малко след като сменя маслото и знам,че ще почнат да тропат тия шарнири.Омразна ми само да давам пари по смотаните Софииски дупки и трамвайни релси.Много ще сам благодарен ако някой ми помогне.
Коментар
-
Re: .
nass написа:Пичова,а дали някой не знае дали в София има някой с акала си майстор,който рециклира носачи за Фиат.Вече за 5-ти пат ги сленям и все ми казват,че тези който сам взел са най-добрите и са оригинални,а немогат и 15000 км да изкарат.Малко след като сменя маслото и знам,че ще почнат да тропат тия шарнири.Омразна ми само да давам пари по смотаните Софииски дупки и трамвайни релси.Много ще сам благодарен ако някой ми помогне.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
lithrone
Няма в какво да се уверявам, колега. Аз съм от Пловдив и тия братлета си ми вършат чудесна работа(не са мой хора, просто съм им клиент). Цената и качеството на изпълнение ме устройват. Дано ти рециклират шарнирите добре и да нямаш ядове!Относно тампоните - не съм искал да те подценявам. Исках да кажа, че ако не си свалял/качвал тампони ще ти се види тежичко, както на мен, първия път, а ако не си се занимавал с такива неша, директно си се отказал! Включих се в темата за да обясня, че да се занимаваш сам с рециклиране на шарнир вкъщи е безумие, както е безумие да купуваш нови носачи. Сега, дали при Минчо или при Ганчо... където е по-добра цената. Ако си сигурен, че ще станат, възможно най-добре, естествено, че ще дадеш 15 лв., а не 30-45-48.Не ми се вярваше за 15 лв. да свърши това, което получавам аз за 30, но зане ли се... може пък да е заринат от работа и да прави по 9879 носача на ден, а горницата да го устройва напълно.Оправи си носачите, покарай и сподели, какво е положението след 30-40К км. (дано да е след повече)
Коментар
-
lithrone написа:)EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:А със свалените оригинални задължително същите процедури като още повече ще се задълбоча с самото чистене на болта и изкарването на абсолютно всичката мръсна грес,която е станала на кал отвътре.Така,че сега на практика по-един или друг начин с малко труд,който много оцених си имам 4 ОРИГИНАЛНИ НЕТРОПАщИ НОСАчИFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:itan75 написа:А със свалените оригинални задължително същите процедури като още повече ще се задълбоча с самото чистене на болта и изкарването на абсолютно всичката мръсна грес,която е станала на кал отвътре.Така,че сега на практика по-един или друг начин с малко труд,който много оцених си имам 4 ОРИГИНАЛНИ НЕТРОПАщИ НОСАчИEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Ремонтира шарнирни болтове и щангиРемонтира шарнирни и кормилни болтове и щанги на леки и товарни автомобили както и алуминиеви носачи за Audi А4,А6,А8,VW Pasat,Skoda,Opel,BMW и др.ПО ОРИГИНАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ отварят се болтовете шлайфат се сферите и се слагат ремонтен размер чашки (фтулки) и се затварят (капсуловат) с оригинална машина! Цени от 6лв.10лв.15лв.на BMW 3 серия 98г.с алуминиеви носачи 2 болта на носач 1бр.носач 40лв.сменя се корпуса на предния болт за това цената е по скъпа!на BMW 3 серия след 90г.и BMW Z1-91година. и BMW Z3 1995г. със стоманени носачи с 2 болта на носач 26лв.1бр.носач .на BMW 5,6,7серия с носачи по един болт на тях 15лв.за брой! Накрайник външен 6 лв.накрайник вътрешен към рейката 10 лв.прависе нов корпус.За повече информация на GSM:0887995462 от гр.КАЗАНЛЪК СЪМ !Работя и по куриер ! Мисля ,че това е статия на майстора от Казанлък.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
itan75 написа:...Сега трябва да тръгна из магазините да си намеря от каква кола,ще станат машнончета..:
Коментар
-
Tornado написа:Денс търсих чрез гугъл дори и на англииски език как става това рециклиране ,но уви нищо.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар