Има едни задни червени омп от 145ца идват ми доста ниски на типото, ако имаш път насам може да направим проба
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рязане на пружини
Collapse
X
-
injekciona написа:Еми аз бих ги купил дори, но като гледам на Eibach каталога, задните пружини при 145/6 са като при Bravo и вероятно пак няма да ми свършат работа ако са -30мм. С колко свалят, ако е с повече от 30 може пък и да ми свършат работа?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Еми тя в момента изобщо не е ниска с пружините от Bravo. Разлика межу тези и оригиналните ако има изобщо е под 1см. Поне е по-стабилна ако не друго, но по-високата задница откровено ме дразни и ми се иска да я изравня някак. А за сега не ми се купуват нови пружини, тъй като си търся определени джанти и ако си намеря спрямо тях ще купувам пружини, ако с тези не седи добре.
Коментар
-
Ами, бях със стоковите пружини отзад които са доста високи,/типо 92ра 1.8 /16/ същите са на ланча делта 2 1.6/моно/ 94та година след като ги сложих се наложи да повдигна отзад с 2 см ладови подложки и въпреки това е по-ниска от преди с около 1-2 см Обаче си искат корави газови амортисьори, маслените ми изобщо не сработваха Не говоря за пари, просто ако имаш път насам вдигаме ги в сервиза сменяме пробваме и после по една бира'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
injekciona написа:Да ползвам темата и аз да попитам прогресивни пружини може ли да се режат? Става дума за Eibach Pro Kit, задните пружини са ми от Bravo и не свалят нищо, колата си е на същата височина и вирнатата задница ме дразни. А спортни задни пружини от Coupe не мога да си намеря нещо.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Ами, бях със стоковите пружини отзад които са доста високи,/типо 92ра 1.8 /16/ същите са на ланча делта 2 1.6/моно/ 94та година след като ги сложих се наложи да повдигна отзад с 2 см ладови подложки и въпреки това е по-ниска от преди с около 1-2 см Обаче си искат корави газови амортисьори, маслените ми изобщо не сработваха Не говоря за пари, просто ако имаш път насам вдигаме ги в сервиза сменяме пробваме и после по една бираValiosport написа:injekciona написа:Да ползвам темата и аз да попитам прогресивни пружини може ли да се режат? Става дума за Eibach Pro Kit, задните пружини са ми от Bravo и не свалят нищо, колата си е на същата височина и вирнатата задница ме дразни. А спортни задни пружини от Coupe не мога да си намеря нещо.
Коментар
-
injekciona написа:Мерси за информацията. Ако ще ги режа, ще режа само задните да изравня задницата с предницата. Единственото, което ме притеснява е да не ми омекне задницата като ги резна пружините.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар