Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на шарнир на носач

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кола

Правят ги дори става по хубаво от някой нови но ако се износи и пак се отваря и се навива а това не всеки майстор го прави
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Здравейте, да попитам и аз знаете ли някъде в Пазарджик или околността,може и Пловдив( където рециклират шарнири).Днес случайно минах през един майстор да ми смени един тампон и го накарах да погледне предницата защото при потегляне при навит до край волан нещо изкръцваше и човека ми каза че двата носача са за смяна и един тампон на единия носач.Мисълта ми е ако знаете къде могат да ги рециклират да ги занеса защото не ми се дават 150 лв за нови.
      ----------------------------------------------------------------------------
      Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
      ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
      ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Питане...

Някой може ли да даде координатите на майстора от Казанлък,открих един номер-0887995462.Може също и на майстор от Видин или Бургас,там ми е удобно да си изпратя носачите за ремонт,сложил съм преди 15000 километра марка BIRTH ама се разтропа от дясната страна,ще разглобявам след като станат ново направените,може и амортисьор да е ,че и тях съм сменял.
        dimon

Коментар

кола

То хубаво ги рециклирате ама после ако трябва пак да се оправя не всеки майстор може На мен ми се е случвало при двама /Мастори/да не знаят акво да правят и ме карат да взимам нови
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

....

Ми нали новите купени ме карат да оправя старите.А и ще ми излезе същото като цена,написал съм че трака но първо да съберем нужното и направо смяна,че колата има само няколко часа свободни в които ще се сменят чаркове без време за търсене,то и затова смених амортисьори ама куча марка,ще погледнем и за тях.
            dimon

Коментар

Re: Питане...

димон написа:
              Някой може ли да даде координатите на майстора от Казанлък,открих един номер-0887995462.Може също и на майстор от Видин или Бургас,там ми е удобно да си изпратя носачите за ремонт,сложил съм преди 15000 километра марка BIRTH ама се разтропа от дясната страна,ще разглобявам след като станат ново направените,може и амортисьор да е ,че и тях съм сменял.
              този станаи още един 0878/995402шарнир се рециклирал само веднъж, но държат и то доста, само да са здрави маншончетата им
              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Re: ....

Преди години ги дадох в един сервиз в ТПК Металик в Комлука, подминаваш Алианц и станцията дето зареждат битови бутилки и вдясно там между едни складове ще се навреш на ъгъла има един сервиз търсиш Маргото. Той ги дава на някой друг да ги прави де ама къде и как не знам. 5-6 години ми изкара носача и още шарнира е като нов. Но така или иначе смених всичко с нови носачи Delphi. Старите за бекъп Знам че и в сервиза на Фулда към Горно Езерово рециклират, нещо към 35лв ми спомена един приятел.
                димон написа:
                Ми нали новите купени ме карат да оправя старите.А и ще ми излезе същото като цена,написал съм че трака но първо да съберем нужното и направо смяна,че колата има само няколко часа свободни в които ще се сменят чаркове без време за търсене,то и затова смених амортисьори ама куча марка,ще погледнем и за тях.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Благодаря Ви момчета,аз съм твърдо за грамотно направена част,понеже ново закупена оригинал не си заслужава предвид възрастта на колите,та ще си ги правим.Аз съм доволен от моята и въпреки че си търся нещо дизелово тя си остава и трябва да е винаги готова за пътуване.
                  dimon

Коментар

Да поизтупам темата от прахоляка. Цялата предница ми се е разтропала и мисля да сменям накрайници, биалетки и носачи. Първите две ще са нови, но дали ще мога да рециклирам носачите, защото не са оригиналните. Тези ги сменях преди 2,5 години и не им знам марката. Рециклирането мисля да го правя в Казанлък. Цената е 15 лв. на брой само за шарнирната част. Евентуално ако се наложи ще взема отделно тампони. Какво ви е мнението за носачите.
                    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Моя съвет е да си купиш нови и да им напълниш шарнира с тънко масло и после с грес. Ще карат много, а ще ти излезе по-евтино от рециклажа. Аз имам един рециклиран /оригинален/ и си кара без грижи де, но не си струва като цяло, защото и тампоните заминават.
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

за мен рециклажа е по-добре

Коментар

alvanovo написа:
                          По-принцип и аз съм за него, само че нали го препоръчват само за оригиналните носачи? Моите не са такива. И още нещо да попитам. От бюджетните варианти на носачи кои бихте препоръчали (Teknorot, Power Drive, IR)?
                          Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                          Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                          Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

moko написа:
                            alvanovo написа:
                            По-принцип и аз съм за него, само че нали го препоръчват само за оригиналните носачи? Моите не са такива. И още нещо да попитам. От бюджетните варианти на носачи кои бихте препоръчали (Teknorot, Power Drive, IR)?
                            няма значение носача, само да не е разбит до дупкааз рециклирах МУГ, който се разтропа като нов на 12 хил кмслед рециклажа 60 хил км не е мръднал никак

Коментар

Аз съм изпращал в за рециклиране в Казанлък. До сега съм минал около 12000км и нямам проблеми.

Коментар

Re: ....

spark написа:
                                Преди години ги дадох в един сервиз в ТПК Металик в Комлука, подминаваш Алианц и станцията дето зареждат битови бутилки и вдясно там между едни складове ще се навреш на ъгъла има един сервиз търсиш Маргото.
                                Този въпросният ми искаше 55лв. на брой за рециклиране. При Минчо Минчев от Казанлък, барабар с куриера в двете посоки ми излезнаха и двата толкова.
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X