Капачката под шарнира нова ли е ... ?Бях чел че на мяастото на старата капачка се нарязва резба в носача и после там се завива направена на струг нова капачка.Някой майстори даже сменяли пружината дето е под капачката, ако старата е уморена ... а не се разчита само на притягането от завиването на капачката.Щото на снимката не се вижда много добре ... но явно майстора е доказал че рециклираните от него шарнири държат, както и да ги прави ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на шарнир на носач
Collapse
X
-
-
И в Лозен и до окръжна болница рециклират, заЛозен мога с чиста съвест да кажа че младежа си разбира от работата, за окръжна болница нямам наблюденияКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
rotdot
-
1
denq написа:От личен опит ! : Рециклирани шарнири на предната ми кола ме изкара 70 000 км из българските дупки. На тази ми кола още са добре, но разтропат ли се , няма и да се замислям над нови носачи , а отивам направо при човека да ми ги рециклира, без да се замислям. Проверено не от един човек! Рециклираните изкарват до над 100к км! Таксиметровите шофьори в Русе, които познавам, карат най вече с рециклирани такива и с аповече то доволни. Прави си сам изводите. Съветите от рода "купи си нов" са пълни глупости, пари на вятъра, изхабени нерви, изгубено време и ниска надежност! Ако те мързи да пробваш, нямаш интерес да свършиш по ефтина и ПО КАЧЕСТВЕНА и по надежна работа, купи си нов носач и гарантирано ще го смениш след 10к км, а може и по скоро. Избора си е твой. Успех! :DFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Валентино_88 написа:Колеги а как се разбира носача дали е оригинален, какво трябва да пише на оригиналния, че и моите тропат от дооста време и мисля да ги рециклирам тук в Пловдив.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар