Миналото лято смених носач и поставих МУГ. Днес се наложи да го сменя след около 12000км - разхлопан шарнир.Луфта е много малък, но се чува причукване. Как и къде мога да го рециклирам? Продават ли прастмасови чашки, за да ги подменя ако го отворя? Какви начини за рециклиране има?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на шарнир на носач
Collapse
X
-
От личен опит ! : Рециклирани шарнири на предната ми кола ме изкара 70 000 км из българските дупки. На тази ми кола още са добре, но разтропат ли се , няма и да се замислям над нови носачи , а отивам направо при човека да ми ги рециклира, без да се замислям. Проверено не от един човек! Рециклираните изкарват до над 100к км! Таксиметровите шофьори в Русе, които познавам, карат най вече с рециклирани такива и с аповече то доволни. Прави си сам изводите. Съветите от рода "купи си нов" са пълни глупости, пари на вятъра, изхабени нерви, изгубено време и ниска надежност! Ако те мързи да пробваш, нямаш интерес да свършиш по ефтина и ПО КАЧЕСТВЕНА и по надежна работа, купи си нов носач и гарантирано ще го смениш след 10к км, а може и по скоро. Избора си е твой. Успех! :Dтише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
denq написа:От личен опит ! : Рециклирани шарнири на предната ми кола ме изкара 70 000 км из българските дупки. На тази ми кола още са добре, но разтропат ли се , няма и да се замислям над нови носачи , а отивам направо при човека да ми ги рециклира, без да се замислям. Проверено не от един човек! Рециклираните изкарват до над 100к км! Таксиметровите шофьори в Русе, които познавам, карат най вече с рециклирани такива и с аповече то доволни. Прави си сам изводите. Съветите от рода "купи си нов" са пълни глупости, пари на вятъра, изхабени нерви, изгубено време и ниска надежност! Ако те мързи да пробваш, нямаш интерес да свършиш по ефтина и ПО КАЧЕСТВЕНА и по надежна работа, купи си нов носач и гарантирано ще го смениш след 10к км, а може и по скоро. Избора си е твой. Успех! :DФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Валентино_88 написа:Колеги а как се разбира носача дали е оригинален, какво трябва да пише на оригиналния, че и моите тропат от дооста време и мисля да ги рециклирам тук в Пловдив.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
В понеделник изпратих с куриер носача и една биалетка на колегата от Казанлък - Минчо Минчев, който рециклира шарнири. Днес в сряда получих обратно готовите носач и биалетка. Всичко стана много бързо. Много съм доволен от изработката. Поставени са силиконови маншони. Остава да ги експлоатирам и да пиша как са като здравина.Благодарности на колегата за много бързо свършената работа!!!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
От казанлък съм, Минчо на не една кола ми е правил шарнири, включително и на тази , която карам ги прави той. За сега с рециклирани шарнири карам вече над 20 000 км. На предишната ми кола съшо ги ремонтира той. Колата я карах аз , после я продадох на приятел и общо за 100 000 км общо навъртяни от мен и него нямаше проблеми (рено 19). След това моя приятел продаде реното и какво стана незнам. Поздрави !Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
alvanovo написа:В понеделник изпратих с куриер носача и една биалетка на колегата от Казанлък - Минчо Минчев, който рециклира шарнири. Днес в сряда получих обратно готовите носач и биалетка. Всичко стана много бързо. Много съм доволен от изработката. Поставени са силиконови маншони. Остава да ги експлоатирам и да пиша как са като здравина.Благодарности на колегата за много бързо свършената работа!!!EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:alvanovo написа:В понеделник изпратих с куриер носача и една биалетка на колегата от Казанлък - Минчо Минчев, който рециклира шарнири. Днес в сряда получих обратно готовите носач и биалетка. Всичко стана много бързо. Много съм доволен от изработката. Поставени са силиконови маншони. Остава да ги експлоатирам и да пиша как са като здравина.Благодарности на колегата за много бързо свършената работа!!!
Коментар
-
alvanovo написа:denq написа:От личен опит ! : Рециклирани шарнири на предната ми кола ме изкара 70 000 км из българските дупки. На тази ми кола още са добре, но разтропат ли се , няма и да се замислям над нови носачи , а отивам направо при човека да ми ги рециклира, без да се замислям. Проверено не от един човек! Рециклираните изкарват до над 100к км! Таксиметровите шофьори в Русе, които познавам, карат най вече с рециклирани такива и с аповече то доволни. Прави си сам изводите. Съветите от рода "купи си нов" са пълни глупости, пари на вятъра, изхабени нерви, изгубено време и ниска надежност! Ако те мързи да пробваш, нямаш интерес да свършиш по ефтина и ПО КАЧЕСТВЕНА и по надежна работа, купи си нов носач и гарантирано ще го смениш след 10к км, а може и по скоро. Избора си е твой. Успех! :Dтише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
itan75 написа:alvanovo написа:В понеделник изпратих с куриер носача и една биалетка на колегата от Казанлък - Минчо Минчев, който рециклира шарнири. Днес в сряда получих обратно готовите носач и биалетка. Всичко стана много бързо. Много съм доволен от изработката. Поставени са силиконови маншони. Остава да ги експлоатирам и да пиша как са като здравина.Благодарности на колегата за много бързо свършената работа!!!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар