Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с управлението

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с управлението

Здр на всички, някой ако може долу горе да обясни къде да търся повредата като карам на право равно място и пусна волана колата тръгва сама на ляво преди се осещаше много слабо но се увеличи не съм пробвал да сменя гумите, колата е Фиат типо.

Ами не го пускай волана, и няма да ходи наляво. Също така - посети стенд за проверка на геометрията, за да ти кажат откъде е проблемът.

Коментар

Да ясно аз ако го пусна става страшно :D ама е кофти волана стои на една страна а карам на право и това придърпване то наляво аз на дясно някаде се получава сякаш пиян кара колата. А и след месец и преглед трябва да минава

Коментар

Разбити тампни/накрайници.

Коментар

Размени гумите(лява с дясна) и ако се промени дърпането,то имаш проблем с гумите.
          Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
          ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Всяко нещо, което е разбито и вкарва луфт - било то отпред или отзад - може да води до този проблем, а също така и ако всичко е здраво - криви гуми, както каза колегата iliyan. Можеш да провериш нещата и сам, като вдигнеш предницата и разклатиш гумите наляво-надясно, и напънеш с малка щанга по носачите, шарнира, биалетите.

Коментар

denislav91 написа:
              Да ясно аз ако го пусна става страшно :D ама е кофти волана стои на една страна а карам на право и това придърпване то наляво аз на дясно някаде се получава сякаш пиян кара колата. А и след месец и преглед трябва да минава
              Това означава че не ти е регулирана предницата. Провери кормилните накрайници за луфт, ако има сменяй ги, и после на стенд. Ако нямат мини на стенд да ти кажат има ли проблем или само нужда от регулиране. Ако е само от гуми проблема, няма да стои волана накриво, като караш направо.
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Десния амортисор изхвърли маслото тези дни,и започна да тегли леко на дясно.
                пунто 1,7тд

Коментар

Виж си налягането на гумите. Много често то е причината. Трябва да е еднакво на двете.
                  Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                  Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Здравейте, занесох колата на майстор имам за смяна носачи, амортисьори, и скоро накладки. По принцип е изпуснал само десния амортисьор а носачите имали разбити болтове до колкото разбрах благодаря на всички за бързите отговор

Коментар

Working...
                    X