Както казвах миналата седмица смених, барабани, накладки и цилиндърчета отзад. Но пак не съм доволен от ръчната . И сега имам чустовото че предният път като мених жилата/не от мен а от един измислен майстор/ дали не са обърнати вижте снимаката, дясното е доста по дълго пък и отдолу овисва повече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ОбЪркани жила
Collapse
X
-
ОбЪркани жила
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Не са объркани колега. Като си сменял барабани и накладки трябва да регулираш дължината жилата по новите. Отзад в барабана би трябвало да имаш меканизъм за саморегулиране на разстоянието между накладките и барабана. Когато са ти сменяли жилата е възможно да е бил блокирал механизма на едното колело и майстора да е регулирал кога да ти лови ръчната, от дължината на жилата. Друго важно нещо - не очаквай когато смениш накладки и барабани или дискове, веднага след това да ти "коват" спирачките. Минава малко време докато се поошлайфат накладките и се напаснат към барабана или диска за максимлна триеща повърхност.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Реклама
Collapse
Коментар