Здравейте колеги. Това е въпросното браво.Въпросът ми е как мога да разбера дали колата има ABS.Има повече от перфектни спирачки, но иначе казано педалът не ме "чука" в кракът когато го натисня рязко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6, 1999г. - имам ли (ABS) ?
Collapse
X
-
nedialk00
вдигаш капака и гледаш вдясно горе там около казанчето за спирачна течнот и сервото трябва да има една кутия от която излизат 8 тръбички метални и да отиват надолу, ама щом не ти рита педала...
-
nedialk00
-
Ограденото с червено, но само малките сиви тръбички, които влизат в модула на АБС, който се намира малко по-надолу. Иначе в горната част на ограденото се намира казанчето за спирачната течност, което естествено го има на всяка кола без значение има или няма АБС.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
Към dani389: това, че има лампа не означава, че има АБС. Може да има лампа, която не свети (защото е изгоряла прпимерно), а да има АБС. Не виждам как една лампа може да потвърди на 100% има или я няма системата. Не мисля, че за всяка модификация на даден модел автомобил се слага специално табло, а се ползват едни и същи в много модели.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
rudiem написа:Към dani389: това, че има лампа не означава, че има АБС. Може да има лампа, която не свети (защото е изгоряла прпимерно), а да има АБС.
Коментар
-
Първо: Извинявам се, че съм объркал раздела.Второ: Колеги днес цял ден нямах време да погледна темата. Утре ще погледна дали ги има въпросните тръби.Трето: Днес стана много странно нещо. Докато пробвах едно CD как работи по едно време спря и от него ми прекъснаха и ел. стъклата. На какво може да се дължи това? ( Да уточня, че проверих един по един всички бушони) .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар