моля помогнете какво може да е това тресене на 60 км го няма след 60 като спирам го има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тресе ми след 80 км като почна да спирам какво може да е
Collapse
X
-
Прекалено неясен въпрос си задал, колега. Как ти тресе, отпред ли се усеща повече или отзад ? Като се движиш със скорост около 90 км/ч тресе ли ти колата ( без да натискаш спирачки, просто си караш)? За каква кола става въпрос ? ABS има ли ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Re: тресе ми след 80 км като почна да спирам какво може да е
hera написа:моля помогнете какво може да е това тресене на 60 км го няма след 60 като спирам го има.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
А при мен на Дайхатсуто спирачен маркуч, отпред в дясно, се беше позапушил и се получи такова тресене. Промивка на системата и смяна на спирачната течност реши проблема. Колега, погледни си спирачната течност - натисни педала на спирачката при отворен капак на "казанчето". Ако се размътва при натискане и отпускане на педала - сменяй!
Коментар
-
Re: с
gal76 написа:имом сирвизче в пловдив ако искаш може даминеш даго погледна.мисля че проблемът е от дисковете. кв.смирненски ул.софия23 тел.0897 943620Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ех колко сте сигорни...... ами ако всичко е ново промито и тн и пак тресе какво може да е, задната седалка е застанала на криво? Ако някой има идея къде е този майстор да сподели че аз най елитните обиколих в София и ми казват че колата е бетон и 4 години се си е бетон окачването. Карай си вика и не му мисли ама ми писна пари на заболекари да давам вече! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
проблема разрешен задни барабани
FireBlade написа:Ех колко сте сигорни...... ами ако всичко е ново промито и тн и пак тресе какво може да е, задната седалка е застанала на криво? Ако някой има идея къде е този майстор да сподели че аз най елитните обиколих в София и ми казват че колата е бетон и 4 години се си е бетон окачването. Карай си вика и не му мисли ама ми писна пари на заболекари да давам вече! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар