колеги знам че има хиляда изписани теми по този въпрос но вече крайно се изнервям да сменявам лагери. Опитвал съм с какви ли не комплекти и за 1-2 месеца сме пак на същият хал. Няма ли някаква алтернатива за тях- мислех да си купя само лагери (SKF или FAG) но се отказаах защото няма да мога да намеря качествени уплатнители за да е пълен комплекта.Вече нямам представа какво да го правя това независимо окачване. Дайте някакъв съвет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лагери задни носачи Punto Mk1
Collapse
X
-
Re: Лагери задни носачи Punto Mk1
micro_mn написа:колеги знам че има хиляда изписани теми по този въпрос но вече крайно се изнервям да сменявам лагери. Опитвал съм с какви ли не комплекти и за 1-2 месеца сме пак на същият хал. Няма ли някаква алтернатива за тях- мислех да си купя само лагери (SKF или FAG) но се отказаах защото няма да мога да намеря качествени уплатнители за да е пълен комплекта.Вече нямам представа какво да го правя това независимо окачване. Дайте някакъв съвет.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
кола
ето нещо където може да послужи и лагери и старите болтове и готовоhttp://www.polyurethan.me/fiat.htm
Коментар
-
Re: Лагери задни носачи Punto Mk1
micro_mn написа:колеги знам че има хиляда изписани теми по този въпрос но вече крайно се изнервям да сменявам лагери. Опитвал съм с какви ли не комплекти и за 1-2 месеца сме пак на същият хал. Няма ли някаква алтернатива за тях- мислех да си купя само лагери (SKF или FAG) но се отказаах защото няма да мога да намеря качествени уплатнители за да е пълен комплекта.Вече нямам представа какво да го правя това независимо окачване. Дайте някакъв съвет.
Коментар
-
незнам колеги вече какво да го правя ето сега вече е крайно време да ги сменя защото няма такова разтваряне на задните колела. както каза един колега на завой "изпуска козите" :D мисля като последен вариант да взема някакви хубави лагери и да намеря хубави семеринги които да заместят скапаните гумени уплатнения. Ако някой има по трайно решение да свирка. П.П.:А колкото до майстора - при всички смени е било на различни места все хвалени от доста хораа,а последния път сам си ги смених така че крайно се съмнявам че проблема е в монтажа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар