Здравейте, при мен възникна следния проблем на Мареа 1.8 98 год. - от скоро чувствам волана доста по-твърд. За да съм по-ясен ще кажа за пример, че като се движа със скорост 60 км/ч. и навия волана в завой не се изправя сам, а си остава в положението в което съм го навил. Нямам теч на хидравлично масло, и не срещам затруднения при маневриране повече от описаното по-горе. Скоро съм сменял десен носач и се питам дали е възможно той да е в основата на проблема или е съвпадение.Благодаря на всички, които биха могли да помотнат с някакви предположения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стегнат волан на Мареа 1.8
Collapse
X
-
Имаше купе с подобен проблем! Потърси из темите, защото не помня точно коя беше, но със сигурност беше купе!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
Re: Стегнат волан на Мареа 1.8
busho_101 написа:Здравейте, при мен възникна следния проблем на Мареа 1.8 98 год. - от скоро чувствам волана доста по-твърд. За да съм по-ясен ще кажа за пример, че като се движа със скорост 60 км/ч. и навия волана в завой не се изправя сам, а си остава в положението в което съм го навил. Нямам теч на хидравлично масло, и не срещам затруднения при маневриране повече от описаното по-горе. Скоро съм сменял десен носач и се питам дали е възможно той да е в основата на проблема или е съвпадение.Благодаря на всички, които биха могли да помотнат с някакви предположения.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар