Не подценявай така лесно феродото. Това, че тук масово се купува и кара с FSL и мнението на масата е, че са боклуци, не променя факта, че си имат пърформанс серии, които ще ти съберат очите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кое е по-важно, качествен диск или качествени накладки ?
Collapse
X
-
Airfan написа:Не подценявай така лесно феродото. Това, че тук масово се купува и кара с FSL ..........Airfan написа:.......... не променя факта, че си имат пърформанс серии, които ще ти съберат очите.
Коментар
-
biser_as написа:Airfan написа:Не подценявай така лесно феродото. Това, че тук масово се купува и кара с FSL ..........Airfan написа:.......... не променя факта, че си имат пърформанс серии, които ще ти съберат очите.
Коментар
-
Отпред съм с някакви дискове, дето ги взех 50лв 2та нови, вентилирани 257мм и накладки омп спорт, отзад с заводските 240мм дискове и накладки текстар, ефекта е глави в прозореца твърдо съм за накладките. Има една особеност заради омп-тата и тя е колкото по-бързо карам по-добре спират заради възможността да загреят до добра работна температура'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
reter написа:Накладки! С най-умрелите накладки и най-хубавия диск, пак няма да спира.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар