ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на шарнири и смяна на тампони на носач в Пловдив
Collapse
X
-
Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
-
ре
зад елин пелин прават само тампони каквито поискаш. Носачите ги правят на ул. Оборище. Улицата се намира като пуснеш моста на герджика посока бул. България на светофара на дясно да отиваш към бившия магазин Нева, има едно уширение на пътя там е. Можеш да питаш там някой ще те упъти. Мога да кажа, че рециклираните шарнири са по добре от нови-те турски носачи. Винаги съм си правил там носачите и съм забравял за тях.Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++
Коментар
-
Здравейте колеги и аз се колебая за тази операция на Пунтото.Само преден ляв шарнир е заминал и се чудя дали да опитам с пълнене.Питах един познат които е пълнил на браво и каза,че в началото волана му станал по тежък на страната която е пълнил шарнира,та ме притеснява после да не вземе да напъва електроусилвателя и да си отворя по-голяма беля,със здраве!
Коментар
-
Re: ре
riot написа:зад елин пелин прават само тампони каквито поискаш. Носачите ги правят на ул. Оборище. Улицата се намира като пуснеш моста на герджика посока бул. България на светофара на дясно да отиваш към бившия магазин Нева, има едно уширение на пътя там е. Можеш да питаш там някой ще те упъти. Мога да кажа, че рециклираните шарнири са по добре от нови-те турски носачи. Винаги съм си правил там носачите и съм забравял за тях.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
П.П.Нови носачи не искам да купувам,защото 90% от предлаганото на пазара са боклуци,а единственото по-евтино,което мога да купя е Birth,която марка няма какво да я коментираме дори. Колеги не правя реклама а изказвам мнение,относно марката Birth.Това ми звучи като легендите купи си фиат да те е яд,моите носачи са Birth и съм супер доволен вече 50 000км никакви ядове,незнам може и късмет да съм изкарал но резултата е на лице.
Коментар
-
Na4ko_0 написа:riot написа:зад елин пелин прават само тампони каквито поискаш. Носачите ги правят на ул. Оборище. Улицата се намира като пуснеш моста на герджика посока бул. България на светофара на дясно да отиваш към бившия магазин Нева, има едно уширение на пътя там е. Можеш да питаш там някой ще те упъти. Мога да кажа, че рециклираните шарнири са по добре от нови-те турски носачи. Винаги съм си правил там носачите и съм забравял за тях.Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
alvanovo написа:Утре ще изпращам носач за рециклиране в Казанлък. Ще пиша какви са ми впечатленията от обслужването и изработката!Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
dvoinikat написа:alvanovo написа:Утре ще изпращам носач за рециклиране в Казанлък. Ще пиша какви са ми впечатленията от обслужването и изработката!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:Утре ще изпращам носач за рециклиране в Казанлък. Ще пиша какви са ми впечатленията от обслужването и изработката!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:alvanovo написа:Утре ще изпращам носач за рециклиране в Казанлък. Ще пиша какви са ми впечатленията от обслужването и изработката!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
dvoinikat написа:Na4ko_0 написа:riot написа:зад елин пелин прават само тампони каквито поискаш. Носачите ги правят на ул. Оборище. Улицата се намира като пуснеш моста на герджика посока бул. България на светофара на дясно да отиваш към бившия магазин Нева, има едно уширение на пътя там е. Можеш да питаш там някой ще те упъти. Мога да кажа, че рециклираните шарнири са по добре от нови-те турски носачи. Винаги съм си правил там носачите и съм забравял за тях.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар