Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на шарнири и смяна на тампони на носач в Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    lithrone написа:
    Дръпнете чертата, разделете на две и вижте какво се получава.Имайте в предвид, че така направени, шарнирите ще изкарат поне два пъти повече от асметалските(тествано),
    АС Метал никога не са произвеждали носачи за Браво и подобните му. Информация от вносителя на марката. Ако даден носач е бил продаден под марката АС Метал - най-вероятно става дума за измама.
    Точно в Пловдив в магазина/склада им моите са продадени без да се упомене,че са на друга фирма,а не АС МЕТАЛ,в началото съм го пояснил това,че явно марката е друга.То и на саита на АС МЕТАЛ,няма носачи за платформата на Типо,а това значи(предполагам),че няма и за производните и.Конкретно за АС МЕТАЛ отзивите,които съм чувал,все са много добри,та и аз се учудих,че единият шарнир изтропа за толкова малко пробег,докато разбера каква била работата.
    Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

ре

зад елин пелин прават само тампони каквито поискаш. Носачите ги правят на ул. Оборище. Улицата се намира като пуснеш моста на герджика посока бул. България на светофара на дясно да отиваш към бившия магазин Нева, има едно уширение на пътя там е. Можеш да питаш там някой ще те упъти. Мога да кажа, че рециклираните шарнири са по добре от нови-те турски носачи. Винаги съм си правил там носачите и съм забравял за тях.
      Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

Колегата "lithrone" може ли да изпрати и на мен едно съобщение къде си рециклира носачите ?
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Здравейте колеги и аз се колебая за тази операция на Пунтото.Само преден ляв шарнир е заминал и се чудя дали да опитам с пълнене.Питах един познат които е пълнил на браво и каза,че в началото волана му станал по тежък на страната която е пълнил шарнира,та ме притеснява после да не вземе да напъва електроусилвателя и да си отворя по-голяма беля,със здраве!

Коментар

Re: ре

riot написа:
            зад елин пелин прават само тампони каквито поискаш. Носачите ги правят на ул. Оборище. Улицата се намира като пуснеш моста на герджика посока бул. България на светофара на дясно да отиваш към бившия магазин Нева, има едно уширение на пътя там е. Можеш да питаш там някой ще те упъти. Мога да кажа, че рециклираните шарнири са по добре от нови-те турски носачи. Винаги съм си правил там носачите и съм забравял за тях.
            Вече бях там,за нула време ми го оправиха шарнира,а човека ми наби и нов тампон,които си купих от магазина - много любезен и възпитан ми се стори.Бързо станаха и двете процедури,а и цената за услугата беше напълно приемлива.Носачът вече е монтиран и нямам никакви оплаквания на първо четене (Е,при избиването и набиването на новия заден тампон малко се е изкривила ограничителната му шаиба,но това няма никакво значение за монтажа.)Благодаря за упътването колеги riot и lithrone.

Коментар

:P :P
              Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

Aз също рециклирах шарнира и съм доволен,няма промяна в тежеста на волана,всичко си е нормално

Коментар

П.П.Нови носачи не искам да купувам,защото 90% от предлаганото на пазара са боклуци,а единственото по-евтино,което мога да купя е Birth,която марка няма какво да я коментираме дори. Колеги не правя реклама а изказвам мнение,относно марката Birth.Това ми звучи като легендите купи си фиат да те е яд,моите носачи са Birth и съм супер доволен вече 50 000км никакви ядове,незнам може и късмет да съм изкарал но резултата е на лице.

Коментар

Na4ko_0 написа:
                    riot написа:
                    Вече бях там,за нула време ми го оправиха шарнира,а човека ми наби и нов тампон,които си купих от магазина - много любезен и възпитан ми се стори.Бързо станаха и двете процедури,а и цената за услугата беше напълно приемлива.Носачът вече е монтиран и нямам никакви оплаквания на първо четене (Е,при избиването и набиването на новия заден тампон малко се е изкривила ограничителната му шаиба,но това няма никакво значение за монтажа.)Благодаря за упътването колеги riot и lithrone.
                    А дали има някъде в София, където да правят такива процедури? Колега какви пари ти излезе нещото?Поздрави
                    Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Утре ще изпращам носач за рециклиране в Казанлък. Ще пиша какви са ми впечатленията от обслужването и изработката!
                      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
                        Утре ще изпращам носач за рециклиране в Казанлък. Ще пиша какви са ми впечатленията от обслужването и изработката!
                        А докато върнат носача колата на трупчета ли ще ти стои? Това е вариант, но един ден за пратка, 1 ден за рмеонт, 1 ден за връщане обратно и ако се скъса някъде нишката цяла седмица си без кола....
                        Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

dvoinikat написа:
                          alvanovo написа:
                          А докато върнат носача колата на трупчета ли ще ти стои? Това е вариант, но един ден за пратка, 1 ден за рмеонт, 1 ден за връщане обратно и ако се скъса някъде нишката цяла седмица си без кола....
                          това ми е резервния носач......денес, ще си купя и ляв ако добре е направен този

Коментар

alvanovo написа:
                            Да беше питал предварително за какво става дума.Рециклирам си носачите само в Казанлък и сега съм подготвил 3 броя за рециклиране като двата се нуждаят и от смяна на задни тампони които правя сам.Как ще го изпращаш с куриер ли 6+6 лв. за куриер и 11 лв. за ремонта много става?
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                              alvanovo написа:
                              Да беше питал предварително за какво става дума.Рециклирам си носачите само в Казанлък и сега съм подготвил 3 броя за рециклиране като двата се нуждаят и от смяна на задни тампони които правя сам.Как ще го изпращаш с куриер ли 6+6 лв. за куриер и 11 лв. за ремонта много става?
                              За 30лв порблем никога няма да направя ако съм доволен от изработката!Ти във фирма Кулата ли ги правиш в Казанлък?

Коментар

dvoinikat написа:
                                Na4ko_0 написа:
                                riot написа:
                                А дали има някъде в София, където да правят такива процедури? Колега какви пари ти излезе нещото?Поздрави
                                Забравих дали 20 или 25 лв беше рециклирането.20 маи.Избиването на стария тампон и набиването на нов - 5лв.Има някъде в Лозен,до София,похвалиха ми го човека.Ако искаш мога да попитам за координати,понеже бях попаднал на него,когато рових из нета,а после ми го препоръча и колега.

Коментар

Working...
                                X