Здравеите,колеги,Единият ми носач пак роди - заминал му е шарнирът.Понеже и двата носача са сменяни и са купувани от дистрибутора на АС МЕТАЛ в Пловдив и единия вече кара 3 години,а този не изкара и 1,5 ,даже 10000км не можа да мине,та сега съм решил да не си купувам нови носачи,а да си рециклирам шарнира на стария оригинален носач и да му сменя единият тампон,че е заминал(върти се свободно).Та въпросът ми е има ликолега от Пловдив които знае къде рециклират шарнири и да ми услужи с телефон,адрес и т.н.Знам,че има такива места,защото са ми казвали хора,че са си рециклирали техните,но в момента няма кого да попитам,та се надявам да се появи някои минал по този път.Предварително благодаря.П.П.Нови носачи не искам да купувам,защото 90% от предлаганото на пазара са боклуци,а единственото по-евтино,което мога да купя е Birth,която марка няма какво да я коментираме дори.АС МЕТАЛ беше единствената марка,за която съм слушал само хвалби и от коядо до момента съм доволен,но ето че два уж еднакви носача са налице и единият изкарва толкова много време,а другият замина.Важно пояснение е,че макар да са монтирани по различно време двата са купени едновременно и единият си стоеше и чакаше,та би трябвало да са и еднаква партида,ама...(Наскоро разбрах и че реално тези носачи не са АС МЕТАЛ,ами наи-вероятно ТЕХНОРОТ,понеже такива предлагали в дистрибутора на АС МЕТАЛ уж,но няма как да проверя(надписи няма).Та идеята е да не ми предлагате марки нови носачи,защото ТRW за над 150лв.,за които няма никаква гаранция,че са оригинални нямам възможност да си купя само за експеримента,нито ми се купуват MOOG,отново с неясен произход и цена около 90-100 лева.Надявам се да изкарам повече с рециклирано шарнири и нови маншончета за тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на шарнири и смяна на тампони на носач в Пловдив
Collapse
X
-
ogi28b написа:Купи си оригинални носачи ТРВ - втора употреба, има достатъчно автоморги. Като ги купиш - гресиране на шарнира, евентуално поставяне на гресьорки, и си в играта.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
re
Рециклиране на шарнири - на оборище до Джамбо 25лв на бройка.Тампони - зад училището Елин Пелин в смирненски цената там зависи от тампона и от материала, но няма да е много.Ще останеш доволен, досега на всичките си коли сам ги правил там тампоните и шарнирите.Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++
Коментар
-
До сега не съм чул за сполучливо рециклиране на шарнир на Фиат. Или карат по малко след това или пък затягат така, че не могат да си изпълняват функциите. И пред мен стои въпроса със смяна на носач и мисля да пробвам с Фрап, но преди това ще махна маншона да донатъпча грес! Един познат е дилър на Форм парт - Турция. Последно ми обяви 39 лева за носач, ама как човек да си вземе носач на такава цена? :DFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken написа:До сега не съм чул за сполучливо рециклиране на шарнир на Фиат. Или карат по малко след това или пък затягат така, че не могат да си изпълняват функциите. И пред мен стои въпроса със смяна на носач и мисля да пробвам с Фрап, но преди това ще махна маншона да донатъпча грес! Един познат е дилър на Форм парт - Турция. Последно ми обяви 39 лева за носач, ама как човек да си вземе носач на такава цена? :DFiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
lithrone
Forsaken написа:До сега не съм чул за сполучливо рециклиране на шарнир на Фиат. Или карат по малко след това или пък затягат така, че не могат да си изпълняват функциите. И пред мен стои въпроса със смяна на носач и мисля да пробвам с Фрап, но преди това ще махна маншона да донатъпча грес! Един познат е дилър на Форм парт - Турция. Последно ми обяви 39 лева за носач, ама как човек да си вземе носач на такава цена? :D
Коментар
-
Re: re
riot написа:Рециклиране на шарнири - на оборище до Джамбо 25лв на бройка.Тампони - зад училището Елин Пелин в смирненски цената там зависи от тампона и от материала, но няма да е много.Ще останеш доволен, досега на всичките си коли сам ги правил там тампоните и шарнирите.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Na4ko_0 написа:riot написа:Рециклиране на шарнири - на оборище до Джамбо 25лв на бройка.Тампони - зад училището Елин Пелин в смирненски цената там зависи от тампона и от материала, но няма да е много.Ще останеш доволен, досега на всичките си коли сам ги правил там тампоните и шарнирите.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
lithrone
Na4ko_0 написа:Колега,lithrone,Аз също само добри работи съм слушал и затова разпитвам толкова.Ти къде си ги правил твоите,това място на Оборище или?Ако може малко да ми поясниш,защото съм на зор да го свърша това до края на седмицата или началото на другата,че после имам много други задачи и учене и....т.н.,а колата много хлопа и ме е сртах като я карам,пък друга нямам подръка в момента.
Коментар
-
lithrone написа:Дръпнете чертата, разделете на две и вижте какво се получава.Имайте в предвид, че така направени, шарнирите ще изкарат поне два пъти повече от асметалските(тествано),
Коментар
-
lithrone
ogi28b написа:lithrone написа:Дръпнете чертата, разделете на две и вижте какво се получава.Имайте в предвид, че така направени, шарнирите ще изкарат поне два пъти повече от асметалските(тествано),
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар