Здравейте колеги,имам проблем с окачването на фиат брава 1.4 97г. Проблема е, че когато мина през леки неравности и при павета се чува едно глухо тропане и от двете страни на предницата, а при големи дупки го няма това. След като смених предни амортисьори на колата все си мисля, че оттам дойде това потропване, но не съм сигурен в това, понеже ги свалихме след това и отново ги сложихме. Сменил съм по окачването следните неща:1. Предни амортисьори KYB с тях тампони на макферсона PIRELLI и прашници BIRTH пробег 10 000 km2. Предни дискове REMSA и накладки за тях REMSA пробег 5000 km3. Носачи Moоg к-т, Биелета к-т Moog, външни кормилни накрайници Moog пробег 4000 kmи проблема си стои майстора и той не може да локализира тропането, изчетох много теми във форума с подобен проблем, но решение не намерих, моля за мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глухо потропване при леки неравности Fiat Brava
Collapse
X
-
ninoneno написа:Колега botmanov това глухо потропване отгоре ли ти се чува, защото и аз смених всичко като тебе и го имам същия симптом и много ме дразни.Аз се съмнявам в тампоните на амортисьорите за това потропване.
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар