Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения и въпрос за външно каре - Мареа 1.8 - ABS

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мнения и въпрос за външно каре - Мареа 1.8 - ABS

    Здравейте колеги.Мой приятел с Мареа 1.8 с ABS има разбито външно каре. Въпроса ми е каква е разликата м/у каре от кола с ABS и такова без. Ако е само някакъв датчик(в което се съмнявам) може ли да се вземе каре без и да се прехвърли от старото. Понеже струва 105лв, удачен ли е варианта да се вземе втора ръка? В доста неща съм се обедил, че не трябва да се купуват втора ръка, но за карето нямам идея. Ако се взима втора ръка, по какво може да се познае състоянието му? Каретата имат ли ляво и дясно или е без значение?
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

    #2
    карета няма леви и десни. ако не е супер разбито няма как да го познаеш на вид. може да се окаже като го сложиш, че трака при пълен завой.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

    Коментар


      #3
      други мнения?
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

      Коментар


        #4
        Разликата между каре с и без АБС е това че на карето с АБС има едно освобождаване на материала и там застава сензора за АБСа - едно като допълнителен канал.Самото каре няма датчик, но ако сложиш такова което не е за АБС, ще ти счупи датчика.За ново и тора употреба не знам какво да ти кажа, аз преди време за 100 лв си взех някво ГЛО, ама пак щрака на пълен завой.Поздрави.
        Bravo JTD 105 '98

        Коментар

        Working...
        X