Моля дайте мнение за задни амортисьори за брава 1,6. Търся нещо , което да е на приемлива цена с добро качество. Нека пишат колеги,които имат преки лични наблюдения. Благодаря предварително !
Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Никой никога ли не е сменял задни амортисьори? Ако темата не е в правилния раздел и това е причина за нисък интерес, то нека модераторите да я преместят, където е нужно!
Колега много зависи колко пари ще инвестираш..Аз карам 3 година с MONROE Reflex" много съм доволен,колата стана друга!Но доколкото знам има и ментета!!!
Колега много зависи колко пари ще инвестираш..Аз карам 3 година с MONROE Reflex" много съм доволен,колата стана друга!Но доколкото знам има и ментета!!!
То това много добре, ама за задни или предни амортисьори говориш, колега. Защото снимката, която си постнал е на предни амортисьори, а не на задни.
Бюджета ми е около 100 лв. Преди бях чул добри отзиви за "Cofap". Предните ми бяха марка " RECOR" и издържа почти 80 000. Предлагат ми "Монро" газово-маслени за 85 лв/бр ,но сумата ми идва в повечко. Моля дайте съвет!
Коментар