Здравейте колеги. Понеже ми предстои смяна на амортисьорите, а съм загубил представа за цените по сервизите, как ви звучи следната оферта:2бр. предни амортисьори - 187лв.; Тампони за тях 40лв.; 2бр. прахоуловители(на това преди не му ли се викаше маншон или е нещо съвсем друго) 38лв.; 2бр. задни амортисьори - 103.лв. Работа общо -150лв.Не попитах какъв модел и марка са амортисьорите, но просто толкова цифри и се ошашавих
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на амортисьори цена.....!?
Collapse
X
-
Незнам как е в София , но за мен 150 лв за работа, още повече че не е кой знае колко сложна тази смяна ми се виждат много. В крайна сметка това е работа за един ден.... Реалната цена за труд е от порядъка на 80 лв според мен.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
-
nedialk00
дори за 4 часа, все пак са тренирани по сервизите и действат по бързо от нас, пък и имат хубави инструменти
Коментар
-
най-добре ходи в специализиран сервиз за амортисьори. Ще ти свършат работата за час и цената в никакъв случай няма да е такава. Последно искаха по 15лв. за монтаж на преден и по 8-10 на заден. Другите неща се сменят ако е необходимо. Мога да ти кажа един такъв сервиз в Х.Димитър. Ходил съм там два пъти и съм много доволен. Амортисьорите, които предлагат са само с гаранция.Fiat Marea 1.8 16V
Коментар
-
tipaj написа:най-добре ходи в специализиран сервиз за амортисьори. Ще ти свършат работата за час и цената в никакъв случай няма да е такава. Последно искаха по 15лв. за монтаж на преден и по 8-10 на заден. Другите неща се сменят ако е необходимо. Мога да ти кажа един такъв сервиз в Х.Димитър. Ходил съм там два пъти и съм много доволен. Амортисьорите, които предлагат са само с гаранция.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар