Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Номер на лагера на полуоската - Мареа ТД 100?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Номер на лагера на полуоската - Мареа ТД 100?

Извинявам се, че поставям нова тема но в старта ми тема не получих точния отговор който трябваше да получа! Здравейте приятели! Имам проблем с едно хлопане на лагер в ходовата част, и понеже не съм много на ясно с темата автомобили си направих труда да кача колата на канал и да снимам за по-голямо олеснение къде точно е хлопането. Когато бях със зимните гуми се чуваше много рядко, но от както сложих летните гуми и най-малкото камъче да намери хлопа ужасно и не се търпи и тъй като нямам време да оставя колата при майстора, та той да го свали и следователно да го поръча, все пак живея в град в който всичко се поръчва, а аз не разполагам с толкова време, защото все пак колата си ми трябва всеки ден. Ще Ви помоля ако някой е сменял такъв лагер да каже поне някой каталожен номер за да си го поръчам.Колата ми е Фиат Мареа 1,9 ТД100 1996г. ! Ще се радвам да се отзовете на проблема ми и още един път се извинявам за новата тема Благодаря Ви предварително !!!Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове
    Фиат Мареа 1,9 ТД100

Пробвай в търсачката много скоро имаше питане за тоя лагер и колегата Торнадо беше му дал размера и каталожния номер.Ако не намериш нищо пробвай тук axm-auto.com
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
      Пробвай в търсачката много скоро имаше питане за тоя лагер и колегата Торнадо беше му дал размера и каталожния номер.Ако не намериш нищо пробвай тук axm-auto.com
      Темата която си чел е същата която аз бях пуснал... Tornado ми беше дал номер на лагер за главина, а както се вижда на снимките лагера е на друго място
      Фиат Мареа 1,9 ТД100

Коментар

http://tinyurl.com/5wklf4rВиж на дали ще си го разпознаеш някъде по рисунките . Според мен е Рис. 1 позиция 3.
        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Лагера на паразитната полуос,викаш...Размери - 30x55x19 .Оригиналните номера - 7797548,60812553,60600553
          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

beast31 написа:
            Лагера на паразитната полуос,викаш...Размери - 30x55x19 .Оригиналните номера - 7797548,60812553,60600553
            Благодаря приятели за помоща !!!!
            Фиат Мареа 1,9 ТД100

Коментар

този лагер да не е универсален за всички итал. колички,смисал няма друг или се бъркам
              Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Лагера е 63006-2RS/C4. C4 означава повишена радиална хлабина, т.е. гарантирана работа при по-висока температура (конзолата в която лежи лагера е до картера). Не слагай без С4, няма да изкара дълго.Оригиналния лагер беше на FAG, подмених със SKF.
                Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

Колеги, и аз упрях до смяна на този лагер. Salih Mutafchev, какъв лагер сложи, как е, от каде го взе? Точно 63006-2RS/C4 не виждам от къде ще сложа, колеги. Няма го. Най-вероятно ще да е 63006-2RS, намира се в някои магазини. Ако е 63006 голям проблем ли ще стане Някой да има идеи, наблюдения, пререкания с лагера да сподели
                  Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Стара тема ,но когато колегата търсеше лагер не беше уточнил кой и затова съм му дал тогава данни за лагер на главината.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...392&highlight=
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                    X