Извинявам се, че поставям нова тема но в старта ми тема не получих точния отговор който трябваше да получа! Здравейте приятели! Имам проблем с едно хлопане на лагер в ходовата част, и понеже не съм много на ясно с темата автомобили си направих труда да кача колата на канал и да снимам за по-голямо олеснение къде точно е хлопането. Когато бях със зимните гуми се чуваше много рядко, но от както сложих летните гуми и най-малкото камъче да намери хлопа ужасно и не се търпи и тъй като нямам време да оставя колата при майстора, та той да го свали и следователно да го поръча, все пак живея в град в който всичко се поръчва, а аз не разполагам с толкова време, защото все пак колата си ми трябва всеки ден. Ще Ви помоля ако някой е сменял такъв лагер да каже поне някой каталожен номер за да си го поръчам.Колата ми е Фиат Мареа 1,9 ТД100 1996г. ! Ще се радвам да се отзовете на проблема ми и още един път се извинявам за новата тема Благодаря Ви предварително !!!Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Номер на лагера на полуоската - Мареа ТД 100?
Collapse
X
-
dani389 написа:Пробвай в търсачката много скоро имаше питане за тоя лагер и колегата Торнадо беше му дал размера и каталожния номер.Ако не намериш нищо пробвай тук axm-auto.comФиат Мареа 1,9 ТД100
Коментар
-
http://tinyurl.com/5wklf4rВиж на дали ще си го разпознаеш някъде по рисунките . Според мен е Рис. 1 позиция 3.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Колеги, и аз упрях до смяна на този лагер. Salih Mutafchev, какъв лагер сложи, как е, от каде го взе? Точно 63006-2RS/C4 не виждам от къде ще сложа, колеги. Няма го. Най-вероятно ще да е 63006-2RS, намира се в някои магазини. Ако е 63006 голям проблем ли ще стане Някой да има идеи, наблюдения, пререкания с лагера да споделиFiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Стара тема ,но когато колегата търсеше лагер не беше уточнил кой и затова съм му дал тогава данни за лагер на главината.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...392&highlight=Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар