Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило-някой сменял ли е това

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Стило-някой сменял ли е това

Някой сменял ли е тампоните на двг, които се намират под стабилизиращата щанга, и тампони на самата стабилизираща щанга.Моля за малко инфо,цени, марка ,която да търся ,някакви особености. И още нещо, могат ли да се сменят четките на алтернатора ,без алтернатора да се сваля от автомобила. И ако не може, лесно ли се сваля алтернатора- нещо на което да обърна внимание? Благодаря предварително.
    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Ако става дума за тези тампони на двг:спести си парите, аз съм карал за проба и без тях.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето за това иде реч. Тампоните обират вибрации при движение на двг напред и назад.
      Прикачени файлове
      STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Тъй де, същия.Бориш се с вибрациите на празен ход ли ?Свали ги, няма да усетиш никаква разлика.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Значи ,казваш да не пипам там,въпреки че са закъсани? Ами тампони стабилизираща щанга. Какво да ги дуя?Емзо и благодаря брат,че се отзова. Спести ми доста пари. И борба с вибрации няма,то мойто зверо мърка само.
          STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

За тампоните на стабилизиращата щанга! Сваля се щангата за 5 мин цялата.За монтиране на новите тампони ще трябва разпробиване и занитване после.
            Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Ок ,благодаря.
              STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Working...
              X