Колеги дайте няква идея че полудавям вече..Има едно тропане което почна отдясно на дупки и на разни подобни..се прехвърли и отляво по-глухо но същото тропане..взе да става все по-гадно и почна да ми се набива в главата чука точно под капака.. все едно желязо в желязо се удря..Тъй като бях сменил амортесьорите и биелетките преди 2 месецане е от тя ми казаха да сменя ударните тампони на макферсоние и за товаги смених и двата. Взе че се оправи.. нямаше това тропане вече следсмяната им и се зарадвах което продължи точно 4 дена! и сега отново отдясно почна да тропа по-същия начин.. възможно ли е новите тампони да им е станало нещо ..смисъл да са били боклук или пък майстора да е направил лош ход..и аз незнам вече.. -Fiat Brava, 1.6, 16V, 1996г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане Фиат Брава
Collapse
X
-
Напълно е възможно да са били боклук. Какви са като марка? Може и да не казваш марка, ами да речем - цена? Другият вариант е - когато смениш разбита част със здрава - започва да го отнася следващият най-слаб детайл. Все пак за майстор, който се занимава с окачване, ще е лесна работа да провери всеки детайл и да каже какво точно е разбито.
-
Вземи да минеш на някоя среща на форума, например в неделя, бих могъл да ти дам координати на "моя" майстор. Засега каквото ми е казал по окачването - нищо не е сбъркал. Друг е въпросът, че последния път ми каза, че трябва да сменя само един външен накрайник, обаче аз реших че за смяна са двата външни и един вътрешен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар