Добър ден , какви предни амортисьори бихте ми препоръчвали да взема, нещо което е долу горе на добра цена - качество ? предложиха ми кофап на 90 лв броя но незнам дали са добри?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви амортисьори да взема ?
Collapse
X
-
Искрен написа:Според вас кой ще са по добри маслените или газовите амортисьори чесе колебая какви да вземаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Искрен написа:Според вас кой ще са по добри маслените или газовите амортисьори чесе колебая какви да вземаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Airfan написа:Монро Рефлекс най-малко.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
emzo написа:Stefanaki написа:Газови Sachs (около 120лв/бр).Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
И от мен един глас за Monroe Reflex. На Brava-та сложихме 2 такива предни и колата има коренно различно поведение на пътя, скоро ще и сложиме и 2 задни. Малко по-твърди са, което за мен дори е плюс. А и гаранцията от 3 години не е за подценяване, като се има предвид колко са ни хубави пътищата.
Коментар
-
Racer GT написа:Airfan написа:Монро Рефлекс най-малко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар