Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви амортисьори да взема ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви амортисьори да взема ?

Добър ден , какви предни амортисьори бихте ми препоръчвали да взема, нещо което е долу горе на добра цена - качество ? предложиха ми кофап на 90 лв броя но незнам дали са добри?
    темпра 1,9тд

Монро Рефлекс най-малко.

Коментар

Според вас кой ще са по добри маслените или газовите амортисьори чесе колебая какви да взема
      темпра 1,9тд

Коментар

Искрен написа:
        Според вас кой ще са по добри маслените или газовите амортисьори чесе колебая какви да взема
        Газови Sachs (около 120лв/бр).
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
          На база на какво ?Че си си купил такива и си доволен или че продаваш всеки ден такива ?Щото рекламациите са доста.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Искрен написа:
            Това много зависи от производителя и качеството. Например Каяба маслени, са доста по-добре от повечето газови на пазара. Кофап - нищо не знам, но колегите в нашият форум ги използват. Отзивите не са лоши.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Airfan написа:
              Монро Рефлекс най-малко.
              И аз съм за тях.Возията е малко по-твърда,но пък стегната.Имат и 3 години гаранция.Взимах ги по 135лв броя предните и задните около 75 мисля бяха.Сега са с по -10% надолу.
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

emzo написа:
                Stefanaki написа:
                На база на какво ?Че си си купил такива и си доволен или че продаваш всеки ден такива ?Щото рекламациите са доста.
                :D развесели ме. Аз лично амортисьори не съм сменял. Нито съм търговец на части и/или ги продавам.От теб чувам за "доста рекламации". Десетина познати си купиха такива от вносителя за различни автомобили и си договориха добра отстъпка.Само положително мнение съм чул от тях.Ако някой ден ми се наложи смяна и аз бих си купил Sachs.
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Само не се набутвай да си вземеш Кофап. Един приятел си взе предни Каяба и за сега е доволен, а возията е повече от доволна.
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Аз съм с Кофап вече почти 2 години и нямам оплаквания
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

коба

Ако търсиш мека возия маслени и поне около и над90лв .и от марковите има некачествени .
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Монро Рефлекс са твойте амортисьори!1. Само хубави отзиви съм чувал за тях.2.Аз съм с такива вече 1 година и колата промени всякакво поведение с тях!3.Имат 3 години гаранция.В общи линии съм много доволен от тях. :D
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

И от мен един глас за Monroe Reflex. На Brava-та сложихме 2 такива предни и колата има коренно различно поведение на пътя, скоро ще и сложиме и 2 задни. Малко по-твърди са, което за мен дори е плюс. А и гаранцията от 3 години не е за подценяване, като се има предвид колко са ни хубави пътищата.
                          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                          Jet Black E46 M3

Коментар

Racer GT написа:
                            Airfan написа:
                            Монро Рефлекс най-малко.
                            И аз съм за тях.Возията е малко по-твърда,но пък стегната.Имат и 3 години гаранция.Взимах ги по 135лв броя предните и задните около 75 мисля бяха.Сега са с по -10% надолу.
                            Откъде могат да се закупят задни на тази цена? В момента цената в Тех-ко е 84 лв за Рефлекс и 73 лева за "обикновен". В ахм цената на обикновен е 78 лева. В Стиви Ауто цената е 84 лева за Рефлекс. Тъй като се оглеждам и аз за задни, попрегледах тук-там из форумите и на базата на прочетеното бих казал, че М. Рефлекс и Закс са най-добрите предложения за момента. Преди време сложих едни с лепенка Марели, дори не беше щампа, за по 40 лв бройката. Демек - сигурно са били Кофап. По-добре от нищо беше в този случай, но не бих повторил този експеримент. Някой да е проверявал за цената на Закс - задни за Браво/а ?

Коментар

А какво вие мнението за монро оригинал, пак газово маслени? понеже миги предлагат на 123 лв , а за монро рефлекс ми искат по 145 лв?
                              темпра 1,9тд

Коментар

Working...
                              X