Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос За Джанти !!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос За Джанти !!!!

Здравейте колеги имам едно питане реших да слагам лети джанти на бравото харесах си едни с борд върпосът ми е дали ще станат 14-ки ет 35 8ж дали .. та дали ще се съберат ???

Щом са ЕТ 35 няма да имаш проблем.Взимай и слагай.Но все пак се огледай за 15-ки,по-добре стоят от 14-те
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

veskobravo написа:
      Щом са ЕТ 35 няма да имаш проблем.Взимай и слагай.Но все пак се огледай за 15-ки,по-добре стоят от 14-те
      е да 15-ските са по добре ама тези са с борд и мисля че ще стоят доста по добре отколкото някоя 15" без борд ;] мен ме притесняваше дали ще се събере гумата

Коментар

Колега,я ги покажи да ги видим.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
          Колега,я ги покажи да ги видим.
          ето ги колеги колебая се межйду тези двата модела кажете кой ще стоят по-добре на Бравото Сив Металик и между тези

Коментар

Лично на мен браво с борд джанти не ми харесва много.А така като гледам ако това е VW Polo и на него стават на Бравото със сигурност ще станат,даже може и да са му малки.Ето ти една снимка на 2-ва Бравока.Едните джанти са мойте Борбет 16-ки ЕТ 35 7.5 JДругите също са Борбет с 16-ки 9J,а ЕТ продполагам също е 35 като на мойте.Имам познат с Ланчия Делта с джанти 16 9J ET 35 и няма проблем(освен че хвирля кал и по тавана :D )
            Прикачени файлове
            FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
            Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

колеги помогнете да си избера едни добри джанти да стоят хубаво на бравото ми :D :D :D

Коментар

С БОРД!!!
                Haters Gonna Hate

Коментар

MaRtInHoOo написа:
                  колеги помогнете да си избера едни добри джанти да стоят хубаво на бравото ми :D :D :D
                  Ако искаш да видиш как стоят различните модели джанти, пробвай със симулатора - дава много добра представа. http://www.avtogumi.com/sim/sim_content.html

Коментар

Твойте джанти са тези с борда-повярвай ми!
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Момчета я си кажете мнението за тези джанти http://pitbullfighter.snimka.bg/auto.../djanti.571564 и дали ще стоят добре на бравото и кой да избера тези или RH-ша???

Коментар

Working...
                      X